Prototype 2 sau Wolverine? PS3
Printable View
Prototype 2 sau Wolverine? PS3
Gta IV :D
On.: Mai bine iti iei infamous din alea doua...
@MiniEmotion: Wolverine este un joc ok, dar nu impresioneaza cu absolut nimic in 2013, mai ales daca ai jucat jocuri similare (God of War, Castlevania). Parerea mea, incearca sa te reorientezi, dar daca iti doresti neaparat jocul si l-ai gasit la un pret bun, go for it.
Prototype 2 n-am jucat, dar Prototype 1 n-am avut rabdare sa-l termin, desi l-am incercat de 2 ori :)
LA Noir, xbox 360 sau PS 3 ?
PS3...va fi mai cursiv
dar in acelasi timp nu mai scoate o groaza de sunete lentila cand ruleaza un film. singura chestie care sa zicem ca ma da pe spate e posibilitatea de a instala pe hdd...
LE: in esenta asta ma intereseaza...sa nu mai aud sunetele alea enervante. si de aceea m`am gandit ca avand posibilitatea de a instala jocul pe hdd la xbox 360...o sa fie mult mai liniste :D. dar chiar asa e? adica exista o diferenta intre cele 2 versiuni ( la capitolul "zgomotul blocului optic" )
Sunt singurul care nu baga in seamna zgomotul blocului optic?! Serios acum, nu-l aud deloc, voi jucati cu TV-ul pe mute sau cum? Ce-i asa stresant?
On: Journey vs Flower
La LA Noire chiar se aude blocul optic. Ia Journey.
Nu o să te pună nimeni să schimbi discurile în timpul cazurilor ('misiunilor'). Doar după ce termini un anumit capitol de cazuri, ești promovat de la un departament la altul, va trebui să schimbi discul la Xbox 360. Pe mine nu m-a deranjat în acele momente, uneori mai trebuie să iei și o pauză de apă. :p
Exact. Unul dintre cele mai bune puncte de vedere. Eu acum am Slim,nu mai exista zgomot. Dar si la Phat nu trebuia sa aud asurzitorul si devastatorul sunet al blocului optic decat pana cand se incarca jocul. Dupa aceea era suficient sa fie un minim de sonor ca sa il acopere.
Doamne iarta-ma,e o consola,nu un aspirator.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cum e Yakuza 3 si 4 , ma bate gandu sa le incerc .
Sa dau Assassin's Creed II pentru 40 de lei si sa iau GTA IV? [La acelasi pret]