Fable 2 merita cumparat:)?
Printable View
Fable 2 merita cumparat:)?
COD 4 sau Gears of War 2@-)?
eu zic GOW
GOW 2,e mai lung si poti juca si cu boti meciuri(asta daca nu ai LIVE)
stiu ca sunt offtopic, dar spuneti-mi si mie diferentele intre zone (regiuni) la jocuri. adica stiu ca cele zone 1 sunt ntsc si se gasesc in state, zone 2 pal si se gasesc in europa. sau asta n-are nicio legatura ? ca vad ca toata lumea comanda mai mult jocuri de zona 1. ce au in plus ?
La PS3 se comanda mai mult de zona 1 (NTSC) din cauza DLC-urilor care sunt blocate pe regiuni. In general daca e zona 1 DLC-ul e mai mult sau mai bun, daca joci un joc din zona 2 (PAL) cu DLC zona 1 nu merge. La PS3 nu sunt blocate jocurile pe regiuni, poti juca orice joc de oriunde pe oricare PS3 si de aceea deciziile se fac si dupa DLC.
La Xbox 360 se cumpara doar PAL sau RF (Region Free) pentru ca sunt blocate pe regiuni jocurile, dar nu e diferenta la DLC.
Nintendo Wii sau PSP Slim??
Wii
Wii
Nintendo Wii
ms...
Far Cry 2 sau The Bigs 2 baseball?:D
Prototype, Infamous, Bionic Comando sau Demon's Souls? @PS3
Demon's Souls:circles:da sa-l iei cu tot cu Valium sau Prozac ;)
PS3 sau Xbox 360 ?
Am pus si pe Ghidul cumparatorului consolist si mi sa zis sa pun aici , acolo am scris asa :
"Ce e mai bine sa aleg PS3 sau Xbox 360 , le-am gasit pe amandoua la preturi mici si nu ma pot hotari. Deci eu vreu mai mult pentru jocuri . SI sa nu se invecheasca , adica sa se faca jocurile cele mai bune inca vreo 4 ani daca nu mai mult. Ca genuri de jocuri imi plac : action , adventure , arcade , sports , racing , fighting , si jocurile japoneze . Vreau grafica destul de buna si jocurile sa fie distractive. Puteti sa imi dati niste sfaturi ?"
Si jocuri japoneze vreu sa zic despre Japonia , nu neaparat facute in Japan , gen :Yakuza
Deci puteti sa imi dati niste sfaturi ?
:D