gears of war 1
Printable View
F.E.A.R 2 sau UFC UNDISPUTED 2009?:D
nu sunt aceasi gen, unul e FPS altul e Fighting. dar eu ti-as recomanda UFC 2009, a primit multe note bune UFC 2009 Undisputed (ps3) reviews at Metacritic.com
UFC
Uhm guys treaba sta asa..
Cum numai am ps3'ul (mi s-a furat) as vrea sa imi iau unul nou si nu stiu pe care sa il iau pe cel vechi sau slim'ul ?
Sincer design'ul de la slim nu mi s'a parut cine stie ce.. poate cineva sa spuna ce are in plus ca am ratat conferinta de la sony. :D thanks
pai cumpara-ti ps3 phat ..versiunea phat va fi 300 de euro iar cea slim 400 euro..[ va rog sa ma corectati daca am gresit]...poze sunt pe threadurile dedicate ps3 slim..in plus:-??...dimensiunea .
Intel core i7 sau un quad core?Chiar nu pot sa ma hotarasc...
@Quick: Eu zic sa iti iei versiunea phat.Daca nu gresesc poti sa iti pui si un HDD mai mare de 120.Slimul arata cam urat.
si mie mi se pare urat la design dar pana mea am zis sa intreb
acu depinde si de buget dispui, daca optezi pentru i7 trebuie automat sa schimbi si placa de baza care este vreo 6 mil cea mai ieftina, sa schimbi si ramul sa iti iei ddr3, deci te duce mai mult asa cu un Intel Core2 Quad Q9650 3.00GHz Box scapi de celelante cheltuieli,
intre NBA Street Homecourt si NFS Carbon ?
ps: ambele pentru PS3.
NBA
Si eu zic tot NBA,nu ca nu ar fi si NFS-ul,dar cumpara prima data NBA.
bionic commando rearmed sau geometry wars 2 ?
O shaorma. Cu alte cuvinte, keep your money. BCR nu e asa fun pe cat pare.