Adevarul este ca sunt foarte asemanatoare, insa Battlefield 3 mi sa parut putin mai complex.
Printable View
Adevarul este ca sunt foarte asemanatoare, insa Battlefield 3 mi sa parut putin mai complex.
eu iti recomand COD, mai ales ca ai jucat si COD4 si esti cat de cat familiarizat cu gameplay-ul.battlefield este bun dar e genul de joc in care trebuie sa investesti mult timp.
BF3
Mergi pe BF3. Este o alegere buna. Daca vrei sa joci si multiplayer, inca se joaca intens!
Multumesc tuturor pentru pareri dar pana la urma am ales colectia Killzone :)) Asta daca fac rost si de primul
Quick question, pentru detinatorii de PSVita: PlayStation All-Stars Battle Royale, Ultimate Marvel vs Capcom 3 sau Zero Escape: Virtue's Last Reward? Edit: Ar mai fi si Ragnarok Odyssey.
- Ma incanta ideea unui fighting game cu diferite selectii de personaje gasite in jocuri Sony
- Marvel vs Capcom imi aduce aminte de copilarie cand jucam X-Men versus Street Fighter pe PS1
- Zero Escape ar fi un visual novel cu o poveste foarte buna de care sunt interesat desi nu am jucat primul joc din serie de pe 3DS
- Ragnarok Odyssey am inteles ca este o alternativa decenta pentru cei care vor sa joace ceva gen Monster Hunter.
Zero Escape
Grid 2 sau NFS Rivals? Vreau sa fie greu dar sa ma si distrez.
Grid 2
+1 Grid 2
GRID 2. All day, every day.
Grid2
Merita aceasta colectie ?
DA, categoric!
What he said ^
ya
DR3 vs Ryse vs Tomb Raider
as tinde spre DR3 pentru ca are mai mult content
Tomb Raider (presupun ca e Definitive Edition)
De ceva vreme ma framanta un gand , si anume , sa imi iau acum PS4 ori X1 (asta fiind sigur in aprilie ) , sau sa trec pe un tv mai maricel -actualu fiind de un LCD 32" FHD1080P.