FIFA10
Printable View
FIFA10
Consola jocuri SONY PS3 Slim 250GB, Blu-Ray + joc inFAMOUS + joc Killzone 2 sau Consola jocuri SONY PS3 250GB, Blu-Ray + joc UNCHARTED2
bundle-ul cu infamous si killzone 2 :)
Consola jocuri SONY PS3 250GB, Blu-Ray + joc UNCHARTED2
The 2nd.
Consola jocuri SONY PS3 250GB, Blu-Ray + joc UNCHARTED2
aia cu Killzone 2 si Infamous, frumoase aman2 jocurile, si Uncharted e frumos dar la bundle-ul ala ai 2 jocuri de top
Consola jocuri SONY PS3 250GB, Blu-Ray + joc UNCHARTED2 all the way beibi :)
Battlefield Bad Company 2 la lansare sau sa mai astept?
Apare imediat dupa el GOW 3 care pentru mine e must buy, si dupa ce il iau BC2 o sa adune praf o vreme pana ma satur de caftit zei :)
dap ia Limited Edition.(pt ce primeste in plus fata de editia standard)
iar GoW3 probabil in 2 zile il termini dc stai de el.
parerea mea:D
GoW 3 nu e un joc pe care il termini de 2 ori si gata..trebuie sa stea pe raft...
Witchalok,eu zic sa iei GoW3.Eu asta as face in locul tau..dar nu stau foarte bine cu banii (chiar foarte nasol as putea spune)
Go 4 it!
BFBC2 dupa parerea mea.
Acuma,na,sunt 2 genuri total diferite.Daca esti iubitor de hack&slash(like meeee :D ) sigur nici nu te gandesti si primul il iei GoW3(like meeee :D ).Am jucat demo la ambele si pot sa zic ca tind spre GoW3.Acuma depinde si de gusturile tale,vrei sa stai 10-15 ore la GoW3,sa ai o poveste incredibila,gameplay nu mai zic si dupa sa incerci sa faci platinum(am auzit ca are bagat un trofeu pentru Titan Mode - beat the game on the last difficulty) sau iti iei BFBC2 care cica are campania destul de scurta,dar,cum zice toata lumea campania e doar un bonus,multyplayerul este foarte foarte fun.
Pentru toti cei care nu se pot hotari intre un joc, oricare ar fi el, si BFBC2. Luati BFBC2.
Witchalok, eu n am jucat nici un GoW inca, deci eu as lua BFBC2 (care il am deja si este super tare).
Dante's Inferno sau BioShock 2?
Bioshock