Gta Vice city Stories sau Need for speed:Carbon?Ce ziceti?:-?
Printable View
Gta Vice city Stories sau Need for speed:Carbon?Ce ziceti?:-?
Intrebarea e: de unde? La dimensiunea aia finala atat de mare (adica 200-300 dpi), doar developerii ar putea sa aiba imaginea.
CR9, daca e sa-ti cumperi, roaga tipul sa-ti trimita macar o fotografie close-up cu acele panouri separate.
Jucatori cred ca nu sunt foarte multi, sunt jocuri destul de vechi. Rainbow Six Vegas 1&2 au co-op. RSV2 are campanie destul de scurta, cred ca nu te tine mai mult de 6-7 ore. RSV au poveste buna, dar din ce am inteles si BiA: HH are o poveste foarte buna, foarte dramatica. Daca cumperi Rainbow Six trebuie sa le cumperi pe amandoua, evenimentele se leaga destul de bine. Daca ai posibilitatea cumpara-le pe toate, le gasesti destul de ieftin. Daca nu, incearca sa faci un efort si sa cumperi RSV 1&2.
Demon's Souls sau Final Fantasy XIII ?
*nu am mai jucat niciun FF...
Demon's Souls
Demon's Souls FTW!
Eu zic sa mergi pe Demon's Souls.Nu cred ca o sa intelegi mare lucru din FFXIII daca nu esti un fan infocat.
Alege linistit Demon.... Mie personal sistemu' de lupta din FF imi miroase foarte tare a primele secunde din videoclipul "true faith" al trupei New Order. >:) Ii rog pe fanii FF sa nu ma arda pe rug in piata publica. :-B
Sa nu va obositi, la asta ma refer:
http://www.youtube.com/watch?v=og1HAkjOuL0
Si eu sunt in aceeasi dilema, astept sa-l termine un prieten de-al meu care e un reviewer foarte dur si fan infocat FF (le-a jucat mai pe toate, inclusiv pre-FFVII).
Din ce a jucat pana acum mi-a recomandat sa iau Demon's Souls in loc de FFXIII, voi posta un update cand da verdictul final. ;)
Bioshok 2 vs Darksiders vs Dantes Inferno ??
Bioshock 2 ...are MP :)
Exact aia este ordinea :)
Darksiders
La ordine, io as inversa BioShock 2 cu Darksiders. Try the PSN demo to understand why ;)
iti recomand Bioshock
Darksiders