Ia gata nene. Nu va luati de Snake ca ati incurcat-o. Ce tot vorbiti aici de open world si bla bla bla? Vreti open world? Valea in parc.
@Raskoko: Esti sigur ca joci Gears? Eu nu te vad online sau prin joc. Cred ca traiesti o iluzie.
Ia gata nene. Nu va luati de Snake ca ati incurcat-o. Ce tot vorbiti aici de open world si bla bla bla? Vreti open world? Valea in parc.
@Raskoko: Esti sigur ca joci Gears? Eu nu te vad online sau prin joc. Cred ca traiesti o iluzie.
@momo: nu trebuia sa jucam aseara la 23? Mi-am tot lustruit lancerul vreo 2 ceasuri....
Pai am fost online. Am vazut ca nu este nimeni, am terminat campania. Daca stai ascuns, eu ce sa iti face?
A primit cineva de la Altex un mail de confirmare al precomenzii?
Exista vreun eveniment de lansare la jocul asta? Mersi
Poate doar la pacanelele Konami :)
La Media Galaxy Orhideea este disponibil. Cu placere :)
Au si CE cumva in magazin?
Multumim dar oare ce se intampla cu precomenzile... Kinezu a gasit CE aparent.
Da, eu de acolo l-am luat. N-am mai avut rabdare sa vina precomanda.
Dat un telefon si nu mai au. Au avut doar doua, unul a ajuns la tine iar celalalt e rezervat. Bine ca nu m-am dus pana acolo.
Am vazut ca unii l-au cumparat deja din magazin, care e treaba? Eu nu am primit inca mail de confirmare de altex. Sper sa nu ne faca o surpriza iara
Stai linistit ca nici eu nu am primit mail de la ei. Asteptam si vedem, eventual mai incercam prin magazine, poate gasim - MG Feeria, Mega mall...
pai incercati ca aparent doar in Bucuresti se gaseste in magazine. eu am fost in ieri si nu era nici o editie, si nici nu au avut. asa daca nu imi trimite mai....o sa fie inca o editie de colectie pe care o pierd din cauza lor
A fost cineva sunat de cei de la Altex ?
Eu am facut precomanda acum 5 minute la CE, sunt curios daca primesc inaintea celor care au facut-o in urma cu mai mult timp.
eu am primit confirmarea de la altex
in mail? sau la telefon?
mail pt ca e deja platit. Ma rog...eu stiam ca esti sunat numai la platile prin ramburs.