IGN parca i-a dat locul 1 in topul Top 25 Xbox 360 Games :)
The Top 25 Xbox 360 Games: Complete - X360 feature - at IGN
Printable View
IGN parca i-a dat locul 1 in topul Top 25 Xbox 360 Games :)
The Top 25 Xbox 360 Games: Complete - X360 feature - at IGN
Mass Effect e genul de joc care-l termini de cel putin 2-3 ori, spre exemplu eu l-am terminat de 7 ori cu tot cu DLC-uri. Asa ca mai joaca pina apare ME2 ca mai ai multe de aflat. Asteptam cu interes ME2 sa ne importam caracterele in noua aventura.
Inca vreo 3 saptamani daca nu ma insel. Pe 26 Ianuarie.
Avem un prim review, oarecum. Articolul complet va fi prezent in numarul din februarie al OXM, si va fi distribuit catre abonati incepand de saptamana asta, deci am putea vedea si scan-uri in curand. Cel putin avem scorul si cateva puncte referitoare la joc.Quote:
Originally Posted by OXM
Bine, sunt interesat sa vad si un review de la o revista care nu se numeste Official Xbox Magazine. Asa, ptr linistea mea.
L-am jucat de 5 ori, stiu ce poate Mass Effect.
Si avem si scan-uri din revista. Desi rezolutia nu e grozava, se poate citi.
P.S. Aparent urmatorul review publicat va fi al revistei Edge Magazine care, conform a ce s-a scris pe internet, ar fi acordat 10/10. Tineti cont ca Edge este o revista cu niste standarde destul de ridicate, care a acordat nota 7 pentru primul Mass Effect si nota 5 pentru Dragon Age: Origins.
No Mako.... :( Nu era cine stie ce dar...
Macar nu mai pierd timp pe o planeta pustie cautand nu stiu ce minereu :)
Daca Edge i-a acordat 10, WOW! Aia cred ca e publicatia cu cele mai mici note din toata industria jocurilor.
Adica puteau face niste side missions ceva in loc sa te puna sa te plimbi de unul singur pe o planeta cautand minereuri pentru XP :) Stiu ca mai erau chestii de atacat/omorat pe acolo dar tot era enervant sa iei fiecare planeta la rand ptr minereu :)
mie mi-a placut Mako, imi dadea senzatia de freedom of exploring a small part in a HUGE galaxy. nu era obligatoriu, ceea ce era si mai cool, dar cand aveam harta galaxiei in fata era o super satisfatie sa stiu ca pe unele planete pot explora de nebun, plus ca pe cateva gaseai niste Prothean artifacts care iti dezvaluiau un trecut interesant. era destul de putrernic in combat :evil:.
Mako was great, R.I.P. Mako :(
De ce are Shepard fata (fatza) aia ? ori chiar a murit si acum e cyborg :D ?
Dar nu e cyborg.
Shepard Terminator :disturbing: