Asta e tarmac nicidecum Dirt.Incepe sa devina o epava seria daca o sa continue cu porcaria asta.
Printable View
Asta e tarmac nicidecum Dirt.Incepe sa devina o epava seria daca o sa continue cu porcaria asta.
...in ultimul timp, tot ce trece de "trilogie" (sau inclusiv) miroase a gunoi:no:...e ok, unii dintre voi va prefaceti ca sunteti raciti:-/ ...iar ei ca fac jocuri.
Ma... ca are Dirt in nume e o greseala ... dar cum arata asa ... as da 100 ron pe el sa-l joc online cu Rasko, Renegade, koba, angelicu ... and others.
Demo de ieri si pe Xbox Live (foarte probabil si pe PSN).
Este probabil cel mai complex motor grafic pentru racing pe care l-am vazut pe o consola pana acum. Nivelul de detaliu, damage-ul si definitia sunt absolut impresionante. Poate ca-i nu-i la fel de neted si lustruit vizual ca Forza Motorsport dar, vis-a-vis de ce se intampla pe ecran, este cu siguranta mai impresionant. Ma bucur sa vad light bloom-ul disparut aproape complet, gata cu imaginea galbui - invinetita. Coloritul tinde in continuare sa aiba nuante predominante, probabil este o limitare legata de adancimea de culoare procesata de motoarele actualei generatii, insa arata absolut senzational.
Acestea fiind spuse, 8 ball-ul din demo, pista in forma de mucenic (prajiturica din aluat, nu cuviosul) este cea mai dizgratioasa reiterare a unui joc Dirt. E un Destruction Derby colosal, probabil, dar cei care asteapta ceva legat de rally (sau macar de masini carosate pentru competitii similare) mai bine s-ar uita in alta parte.
Maestre, ne riscam?? :-S:-S:-S
Am atatia nervi pe astia ca imi vine sa cumpar jocul numai ca sa ma duc sa le dau in cap cu el,dar cum nu pot face asta singurul lucru care imi ramane de facut este sa nu le cumpar mizeria de joc/dlc:-L
probabil primul DLC care va aparea va contine 10 actipilduri pentru masini si 45Gs points.Lame.
yea ,sorry.De cand ma stiu pocesc substantivul asta.No offence taken.:%%(initial am scris "Vinyls" si am zis sa sscriu totusi in romana si l-am pocit.:D)
Anyway.La dirt 3 au furat pe fata prin DLC-urile lor,au jecmanit de bani lumea.Am adorat seria Dirt pana cand mi-am pus un semn de intrebare la Dirt 3.
Acum am descarcat demo la asta si nu m-a atras inca sa il incerc.
Am luat si eu demo-ul acum si l-am butonat cateva minute si vin cu cateva mini-impresii. Acelasi meniu neschimbat de cativa ani. Intr-adevar, masinile arata bine, se controleaza ok, dar este boooring as hell. Am terminat o cursa si la a 2a, pe la jumate, am iesit. M-am ciocnit putin cu ceilalti, am facut cateva drifturi, am admirat peisajul si cam atat.