Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: Silent Hill: Downpour

 1. #1 SP
  Turbo Killer RonanN1's Avatar

  Post Silent Hill: Downpour

  Game info.

  Murphy Pendleton has been incarcerated for several years, having had his sentence extended once already. Due to his history at Ryall State Prison, he is being transferred to nearby Wayside Maximum Security Penitentiary-but a freak accident cuts the journey short. Waking up in a forest next to the wrecked bus, Murphy has a clear shot at freedom. He makes his way into the sleepy town of Silent Hill where mysterious locals welcome him into a slowly developing personal hell.

  Silent Hill Downpour is the latest Silent Hill game offering the familiar Survival Horror gameplay delivered in the most defined visual quality to date. The game also expands on the exploration theme of the franchise both design-wise and through psychological torture, ambient story, horrific enemies and self-evaluative questions of despair.
  Official site:
  Platforms & EU Release Date:

  &

  (30.03.2012)

  Features:

  All new and updated Silent Hill experience that visually stands on its own with the current competition. Utilizing Unreal 3 technology, the game brings the town of Silent Hill, its characters, the creatures and the alternate hell world into vivid and spectacular display.
  Free-roaming and deep exploration that will take players into all-new 'Side Quests' unlocking areas within the game, special items and bonus content.
  An ever-changing game world including day and night 'Normal' world and 'Otherworld' world, all manifested and sourced from character actions throughout the game.
  First-time ever 3D technology will bring Silent Hill a step closer to the player with three-dimensional immersion.
  Renowned story and music talent attached to the game including:
  • Silent Hill comic writer, Tom Waltz
  • Original music directed and composed by renowned composer, Dan Licht, of the Showtime series, Dexter.
  • Theme song performed by hard-rock multiplatinum group, Korn.
  Achievement/Trophy list:
  Preview:
  Trailer:
  *p.s.

  Recomand pre-order de pe shopto. Primiti 2 arme bonus

 2. #2 SP
  Senior Member iPaul's Avatar
  Eu o sa astept pana ajunga la 10-12 lire pe zavvi sau thehut,primul review ,nota 7 ,mai astept cateva review-uri de la surse mai sigure dar nu cred ca or sa creasca notele prea mult ,ma astept la un 8 ,maxim.

 3. #3 SP
  Member Dasani's Avatar
  Eu la un maxim shasa.

 4. #4 SP
  Member Xristina's Avatar
  Sa imi plateasca cineva jocul si tot nu o sa il bag in PS3. Am urmarit destul evolutia Silent Hill si prefer sa raman cu imaginea pe care mi-am format-o pana acuma.

  BTW OST-ul nu mai este facut de Akira Yamaoka, ci de Daniel Linth, care are experienta mai mult cu ambianta de vest decat cea de est. Oricum nu este nicio noutate ca mai nou se incearca "westernizarea" seriei...which sucks. Sper ca cel care a venit cu idea sa il intalneasc pe Pyramid Head in viata de apoi.

 5. #5 SP
  Senior Member AlanPoe's Avatar
  Pentru mine, ca atmosfera si gameplay, ramane reprezentativ Silent Hill 1 (pe PSX) care reusea sa foloseasca limitarile tehnologiei de atunci in avantajul sau. Urmatoarele mi s-au parut variatii ale mecanicii de joc Resident Evil adaptate pentru un alt survival horror. Cat despre "westernalizare" nu stiu ce sa zic, de la bun inceput Silent Hill a fost gandit ca o mica localitate din vestul Statelor Unite, iar rezultatul a fost (ca in multe alte cazuri) conform perspectivei japonezilor despre occidentali in general si despre americani in special . Poate ca vor, de data asta, sa creeze un SF Horror credibil, poate ca n-au inteles inca de ce ne plac jocurile lor. All your base are belong to us!

 6. #6 SP
  Senior Member Rasko's Avatar
  Video Review - IGN Game Reviews Video - IGN

  Stai jos, nota 4!

  Praf si pulbere jocu'....

 7. #7 SP
  Senior Member AlanPoe's Avatar
  Cand spuneam ca "au folosit limitarile tehnologiei de atunci in avantajul lor" referindu-ma la primul Silent Hill nu ma asteptam sa vad ca actuala echipa va incerca sa reproduca acele limitari tehnologice si nu atmosfera in sine . Oh well...

 8. #8 SP
  Member Xristina's Avatar
  RIP Silent Hill January 31, 1999 - 13 March 2012.

 9. #9 SP
  Turbo Killer RonanN1's Avatar
  I'm still buying it.

 10. #10 SP
  Senior Member iPaul's Avatar
  Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
  I'm still buying it.
  Si eu ,dar cand ajunge la 10-12 lire,nu se merita mai mult,DAR o sa cumpar SH HD Collection imediat cum termin cu jocurile pe care le am incepute.

 11. #11 SP
  Member Dasani's Avatar
  Nu va luati dupa ign.Jocul e chiar bun si livreaza acea teroarea specific seriei plus momentele de exlporare te tin in suspans.Mie mi se pare un joc destul de reusit.

 12. #12 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Video Review - Silent Hill: Downpour - GameSpot.com

  Nota 7,5.

  Mai mult decat Homecoming.

 13. #13 SP
  Junior Member tjay's Avatar
  - Nota data pentru cei care nu doresc sa vada review-ul pana la sfarsit fiind destul de lung este 7,5/10 (o nota destul de buna data avand in vedere ca tipul este foarte "sever" la note )

  Iata un review reusit care de asemenea contesta nota data de cei de la ign. De asemenea precizeaza un lucru destul de interesant in legatura cu silent hill hd collection ce urmeaza sa iasa pe piata si anume ca sigur i se vada nota mare pt faptul ca intervine nostalgia in ecuatie, iar glitch-urile si bug-urile nu mai sunt luate in seama(cei interesati uitati-va la review ca are argumente destul de pertinente). Din punctul meu de vedere este un joc reusit plin de atmosfera cu o poveste care te tine. Intr-adevar jocul are niste probleme la nivel de gameplay si nu numai dar pot fi trecute cu vederea daca doresti sa il joci pentru poveste/atmosfera. Eu unul nu regret faptul ca l-am cumparat, ci dimpotriva (si da sunt un fan al seriei Silent hill )

 14. #14 SP
  Senior Member Tudoran's Avatar
  Original Silent Hill developer disappointed at "poor" HD re-release • News • Eurogamer.net
  sincer dupa ce am vazut pozele, nu am putut decat sa ii dau dreptate lui Masahiro Ito. Konami chiar ar trebui sa lanseze un patch cat mai repede ca sa rezolve problema .

  E ciudata faza asta la jocurile horror din ziua de azi. Pe vremea PS1-ului sau si a PS2-ului se folosea ceata ca sa "mascheze" limitarile consolei respective. In schimb acum cu PS3-ul sau Xbox 360-ul, developerii parca intentionat for sa faca totul sa fie cat mai clar si mai vizibil...chiar daca asta inseamna ca o sa taie foarte mult din atmosfera. Pacat

  Anyway o sa pun pozele date ca exemplu si o sa va rog sa imi ziceti care credeti ca e versiunea HD si care nu...sincer diferenta nu e prea mare
  Attached Images Attached Images zv6fp_620x.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Silent Hill: Downpour - primele detalii By erik95 in forum Console News
  Replies: 6 Last Post: 21-06-2011, 18:59

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts