Unele trofee care trebuiesc obtinute online sunt enervante. Un exemplu ar fi trofeele din Resistance 2. Totusi unele jocuri au trofee ce trebuie obtinute in single care te obliga sa joci jocul de mai multe ori pe dificultati diferite
Printable View
Unele trofee care trebuiesc obtinute online sunt enervante. Un exemplu ar fi trofeele din Resistance 2. Totusi unele jocuri au trofee ce trebuie obtinute in single care te obliga sa joci jocul de mai multe ori pe dificultati diferite
Prefer sa termin Cod WAW de 10 ori pe veteran decat sa fac 10002 kills in Bad Company (online)!
Nu imi plac deloc achievements, pe langa faptul ca nu castigi nimic daca le faci, multe sunt si stresante punandu-te sa faci lucruri aberante cum ar fi sa iti strici masina in Burnout sau sa blochezi soseaua in Grid...
Imi sunt oarecum indiferente, insa sunt o aditie interesanta. Unele au titluri destul de amuzante...
ma seaca cele online.Sunt genu care prefer gameplay-ul solo.
trofeele si achievementurile sunt motivul pentru care insist mai mult pe unele jocuri, reiau jocuri mai vechi s.a.m.d. Cred ca sunt o inventie formidabila. Poti sa ti cont de ele, poti sa nu, e alegerea fiecaruia.
De asemenea, e intersant atunci cand vorbesti cu un alt utilizator de consola despre un joc sa poti sa vezi cat a parcurs din joc sau cat de experimentat este, lucru pe care poti sa il deduci dupa trofeee/achievement-uri.
Sunt unele care necesita foarte mult timp sau noroc, dar cine te obliga sa le faci?
IMO Absolut necesare!
Eu zic ca trofeele,achievmenturile,strica gamerii din ziua de azi.
Nu se mai joaca ca pe vremuri...
Nu imi plac achievments. Nu joc si nu voi juca niciodata un joc pentru a face achievments. De asemenea consider ca acestea confera jocurilor un replay value artificial. S-au dus vremurile cand terminam de 5-6 ori un joc doar pentru ca era bun:( nu trebuie sa mai dau exemple.
Poate sunt eu mai putin ager la minte, dar de ce nu poti termina si acum un joc bun de 5-6 ori pentru ca are trofee/achievement ?
Ah, probabil ca tu nu gasesti acum jocuri care sa iti placa atat incat sa le termini de mai multe ori. Dar asta nu are nici o legatura cu trofeele/achievementurile deci cu topicul.
Clar trofeele/achievementurile adauga plusvaloare la jocuri.
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
Nu au cum sa strice gamerii ... cred ca ai inaintat putin in varsta si nu mai vezi lumea roz ca inainte :P.
Oricine poate alege sa nu le bage in seama 8-}.
@nameless_fear:
1. Normal ca poti rejuca un joc bun de 5-6 ori, dar faci acest lucru tocmai datorita calitatii lui lui, nu a noilor achievments (nerealizate la prima jucare).
2. Ce voiam sa subliniez si cred ca am exprimat clar si de prima oara este ca eu consider ca acestea confera jocurilor un replay value artificial. Cu alte cuvinte nu rejoci un anume joc pentru ca e bun, ci datorita faptului ca iti doresti tu sa faci 1000 / 1000 puncte. Nu poti califica postul meu ca fiind off topic, deoarece tu ai considerat ca subiectul acestuia il constituie calitatea jocurilor, cand de fapt este invers.
3. Aceste achievments sunt un instrument pentru a spori vanzarile. Prin intermediul acestora s-a realizat o educare a consumatorului. Adica noi producatorul iti oferim tie ceva in plus pe langa placerea de a juca jocul. Iti oferim si placerea de a avea niste achievments. Dintr-un spirit de competitie (inerent omului), multi au ajuns sa fie achievment hunters (si aici nu ma refer la nimeni de pe forum, ci la o masa de consumatori mult mai mare, la nivel global). Rezultatul este sporirea vanzarilor prin reducerea cheltuielilor. Dau cateva exemple: noi DLC-uri = noi achievments = bani in plus. Jocuri vechi, refacute, dar in care s-a depus efort minim si cheltuiala minima = noi achievments = bani in plus. Si cel mai important lucru, s-a ajuns la situatia in care multi gameri cumparau jocuri doar datorita faptului ca aveau achievments usor de facut. Adica pentru unii s-a ajuns sa nu mai conteze calitatea jocului, implicit pentru producator este mai usor sa vanda orice porcarie de joc.
4. Aici ajung la ceea ce am spus si in postul anterior. S-au dus vremurile cand oamenii rejucau jocuri pentru ca acestea erau bune.
5. Replica ta cu privire la aceste achievments, cum ca nu au cum sa strice gamerii si ca unii dintre noi am inaintat in varsta este cel putin discutabila. Vezi motivele de mai sus, iar in ceea ce priveste inaintatul in varsta, vrei sa spui ca cei mai tineri vad lumea in roz si ceilalti mai in "gri" ??? Atunci realitatea si adevarul unde se gasesc: in culoarea roz sau in cea gri?
Nu pot sa nu observ ca postul tau a fost off-topic, intrucat scopul lui a fost acela de a nega afirmatiile altora si singura propozitie on-topic a fost : "Clar trofeele/achievementurile adauga plusvaloare la jocuri." - Ceea ce reiese foarte clar din postul tau.
Ca sa inchei, revin cu ideea ca nu imi plac achievments (asta si intreba poll-ul) si nu, nu doresc sa atac pe cineva. Cui ii place sa faca cat mai multe achievments, sa le faca. Fiecare alege ce joaca si de ce joaca in conformitate cu ceea ce il atrage in viata.