Easy 1K
Printable View
Easy 1K
[Leaked] Modern Warfare 2 Multiplayer Map Names - Gamertag Radio - "The Union Of Music & Gaming"
Quote:
A little treasure treat for all you Modern Warfare 2 fans. I had the chance to screen grab some of the maps of the game that is on practically every gamers wish list this November.
I already unveiled 3 of the maps from my visit to LA last month, and 2 of them are listed here. Here are 4 more for your enjoyment!!!!
Note - This isnt all the maps, just some. I'm sure Infinity Ward will officially release the list (if it isnt already?) soon to further whet our appetites.
Interviewer: Are you guys still sticking to your philosophy of no achievements for multiplayer, is that still gonna be a single player only thing?
Bowling: I hate multiplayer achievements.
Interviewer: Answers that I guess.
Bowling: I hate boosting, and I hate when players play the game for a personal objective instead of actually trying to win the game. So we try to ovoid that stuff. Honestly we haven't set the achievements in stone yet, so I'd never say never, but par for the course we dont include multiplayer achievements.
http://www.youtube.com/watch?v=sYyhe0B9-Pc
Maine-poimanine il vezi pe trackere,cum facut cu gears of war 2 si halo 3 odst sa le scoate cu o luna mai devreme respectiv 20 de zile :|
Jocul a primit certificarea, iar respectiva versiune este trimisa la multiplicat.
ex.:
...�ți place c�nd te obligă cineva (trophy/achievement description-ul) să joci 100 de meciuri doar cu pistolul și să omori cu ultimul glonț pe cineva din echipa adversă?
...�ți place c�nd te obligă cineva (trophy/achievement description-ul) să c�știgi 50 de meciuri fără să mori și să ai și cel mai mare punctaj din echipă?
...�ți place c�nd te obligă cineva (trophy/achievement description-ul) să joci doar cu scutul și să capturezi 10 steaguri in a row fără să mori?
...etc.
Bine.
Trofeele și achievement-urile trebuiesc limitate doar pentru campania SP. Iar MP-ul să fie lăsat �n pace. Nu să stai stresat (asta �n cazul �n care vrei să le deblochezi) că te obligă un description prost să faci ceva...ce defapt tu nu vrei.Să joci un anumit mod (care poate ție nu-ți place) sau unde pur și simplu intră numai cretini...care te disperă (ex.: meatflag-ul din Gears of War 2).
...și după ce-ai făcut tot...realizezi că te disperă MP-ul (unui joc excelent) și nu mai ai niciun chef să-l joci.
De aia există o mega petiție pe site-ul http://www.xbox360achievements.org/ (�n dreapta - mijloc) �n care lumea cere limitarea lor doar �n campania SP.
Așa c�nd te g�ndești...mă ce tare...joc de echipă....trebuie să lucrăm 8 persoane ca să distrugem un obiectiv...unul cu bomba...unul cu mașina...celălalt ne dă locația...etc. Deblochez totul �n c�teva zile...
...și c�nd intrii și-ți da un pumn �n gură experiența live (adica 90% idioți, cretini, quit-eri, unu urlă �n microfon, unul &^%&# meciul, altul stă �n bază, etc...) nu mai g�ndești așa. Și stai luni �ntregi să faci un banal obiectiv.
No mie nu-mi plac lucrurile astea.
Ai si tu dreptate insa nu trebuie neaparat sa fie
100 de meciuri doar cu pistolul
să c�știgi 50 de meciuri fără să mori
să joci doar cu scutul și să capturezi 10 steaguri in a row fără să mori
Putea sa fie si asa:
10 de meciuri doar cu pistolul
să c�știgi 10 sau 5 meciuri fără să mori
să capturezi 3 steaguri in a row fără să mori...etc
Spre exemplu Resistance 2 are trophy pt multi si nu sunt facute sa te chinui sa le faci, ci pur si simlu jucand online te trezesti ca ai facut unu sau altu....la asta ma refer.Puteau face asa ceva...spre ex cand ajungi la cap limit si treci la prestige mod sa dea un trophy, sau cand ajungi la cap limit in prestige mod s.a.m.d. Ma rog...nu consider un minus faptul ca nu are trophy in multi, insa sa spuna I hate multiplayer achievements nu cred ca sunt toti de acord cu el. Numa bine;)
normal ca nu sunt toti de acord cu el. tocmai asa trebuie sa fie. daca erau toti de acord cu el, insemna ca s-a incercat impacarea tuturor, iar in cazul asta calitatea jocului de obicei o ia in jos. e destul de rara atitudinea asta de a afirma ceea ce tu crezi, insa eu prefer asta decit "fun for the whole family" si ii admir pe cei care pot afirma cu voce tare ideile in care cred.
Domnu, hardcore gamer si platinator in acelasi timp,a explicat ronan mai sus ce si cum,eu nu cred ca esti mai in masura ca el sa comentezi.Sa stii ca are dreptate la cate sute de achievements are facute si nici el nu mai stie cate 1k-uri B-)a explicat omu clar ca sunt o gramada de ratoni pe live/psn care strica tot si nu numai aici ,cred ca mai sunt vreo 10 threaduri unde s-a mai discutat chestia asta.
Si ai dreptate ca nu trebuie facute trofeele/achievement-urile pt. oricine dar sa stii ca se pot gasi description-uri grele si pt. singleplayer.
Scuzati ca schimb subiectul
http://www.youtube.com/watch?v=04KAtdl35bk&feature=sub
Pure Call of Duty 4 awesommes... Frumusetea sa...:(
---------- Post added 05-10-2009 at 07:58 AM ----------
http://www.youtube.com/watch?v=hyyoTKxGHnU&feature=player_embedded
EPIC @-)
imi place ca la sfarsit scrie Call of Duty: Modern Warfare 2.ar fi fost o greseala sa nu continue seria.in rest totul e superb abia astept 11.10.09:rulez:
http://www.youtube.com/watch?v=8V2OtdF8GhA
Nu e cinestie ce dar... BOUNCYNG BETTY RETURNS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11