Care glitch? Nu stiu despre ce e vorba...De fapt nici n-am folosit javelin deloc inca.
Printable View
Care glitch? Nu stiu despre ce e vorba...De fapt nici n-am folosit javelin deloc inca.
Se pare ca merge cu orice fel de launcher. O sa il incerc diseara in meciuri de Domination.
Sa il vad eu pe ala care mai vine sa imi ia zona >:)
Se pare ca bugul este MULT mai prezent pe Laiv. :D
Poate n-am fost inteles...lol Despre ce Dumnezeu vorbiti? Ce bug? Ce glitch? Cum se procedeaza? lol
N-am vazut, sorry.
Da am patito si eu aseara intr-un meci am dat peste unul dinasta cu javelin care de fiecare data cand il omoram ii exploda si javelinul,iar daca eram aproape de el o muscam si eu:wall:
Anyone in tonight?
Eu. La ce ora? :)
Ma gasiti pe live asta seara daca joaca cineva :)
Ma dispera glitchu cu javelin ! In special daca il face cineva in Search and Destroy. Strica tot ! sper sa se ocupe cat mai repede IW de treaba asta .
Domnu', n-are rost sa continuam si aici. Nu cred ca ai inteles ca asa jucam noi inca din MW1 si de aia am zis. Ce alt motiv as avea? Crezi ca ma deranjeaza ca iei puncte si nu iau si eu puncte pt. capturare, sau ce? Si nu mi-a crescut deloc tensiunea, stai linistit. :)
Hahahahaha. Inca incerci sa imi explici. Glumesc mai. Dar na, a fost funny in seara respectiva si a ramas ca si "Am zis pizza". :P
Aoleo, cum de ai cutezat sa-i furi puncte lu' Dark 'Rankeru sef' Matinee. lol
Diseara la apel, da ?
Daca ma acceptati un pic mai tacut/foarte guraliv (depinde de situatie :D) si pe la miezul noptii, I'm in :D.
Iar fumezi?