sariti cu banu...brand new..brand new:*..il iau ptr harta de iarna..
Printable View
sariti cu banu...brand new..brand new:*..il iau ptr harta de iarna..
Sincer ma asteptam ca hartile sa fie mai bune. Destul de dezamagitor poate ma vor convinge dupa lansarea pe xbox!
Guys, voi il luati?:-S ca stiu daca imi cumpar season pass-u'.
Sent from Mars using Tapatalk 3
Eu nu inteleg ce e cu Season Pass-u' asta... cat costa? Daca il cumpar imi da si jocul si urmatoarele DLC-uri ce o sa apara sau cum?
Sent from my U8815 using Tapatalk 2
Deci de fiecate data cand apare un DLC, il primesc automat daca imi cumpar season pass? Interesant :-?
L.E. : Nuketown zombies este valabil si pentru PS3?
Black Ops 2 Hijacked Spawn Glitch Needs A Quick Fix | EGMNOW
meh....it's not the only thing they should fix 8-|
Cel mai bun scor pe care l-am avut pana acum:
http://youtu.be/LWsuvPU-WNk
Uitati ce am gasit intr-o discutie pe forumul Call Of Duty: BO2
Sa speram ca asa este, m-am saturat sa astept o luna ca sa apara un amarat de DLC si pe PS3.Quote:
dont worry this is the last game it does it, treyarch ended the contract with microsoft :)
Felicitari Renegade! Vreau sa mai joc cu voi dar multiplayer( lucrez la prestige) asa ca astept niste invitatii :D
Nu are niciun sens sa-i `apostrofezi` pe camperi in jocul asta. Una la mana, Ghost nu te mai fereste de UAV daca stai pe loc. Doi, hartile sunt relativ medii-mici, cu multe colturi si cu CQB incat daca joci cu orice altceva in afara de SMG-uri si shotgun-uri (adica arme de asalt, LMG-uri sau snipere) nici nu poti sa faci altceva decat sa joci tactic si sa te misti mai putin pe harta.
S-a luat si de mine unu ca jucam mai static cu SWAT-ul pe Standoff. Ca si cum ai putea sa alergi si sa tragi de la sold cu o asa arma impotriva unuia cu Vektor sau Skorpion....
Camping in corner? Low bro, check this out: :)))))
http://www.youtube.com/watch?v=zcFk97MgCsI&list=UU-uyvnv84IIzV3G_O4fPYgA&index=1
LOL, daca eram in echipa adversa cred ca faceam cu nervii, dar e turbat omul n-ai ce zice...BEAST CAMPER!:))
Da, ma si gandesc la adversarii lui, ce rage au tras :))))), a si pus audio cu el thunder la final. Sa vezi acum kids of cod ce o sa-l copie la setup :)))))
Clipul asta demonstreaza cat de subestimat este perkul engineer. Esti inginer, vezi tot ce are ala in camera, nu intri acolo, end of story.