3arch on twitter : Double XP kicks off tomorrow at 10am/PDT (360,PS3/PC/WiiU) and runs through Monday 10am/PDT. What's that? You feel a sick day coming on? :evil:
Printable View
3arch on twitter : Double XP kicks off tomorrow at 10am/PDT (360,PS3/PC/WiiU) and runs through Monday 10am/PDT. What's that? You feel a sick day coming on? :evil:
Free steam weekend,doar multiplayer.
Vreun viitor DLC ? Ultimul DLC a fost destul de "meh" inafara de Studio si Mob of the dead.
eu astept dlc ul de rotunjeste fiecare colt de pe harta :cheer:
Eh...cam multe vrei de la niste trantori cum sunt cei de la Activision :kick: pun pariu ca noul COD va avea aceelasi engine doar putin "modificat" cel mult
Cand apare uprising pe store-ul de pe uk?
Btw, again double xp acum in weekend :D
Am gasit...il downloadez acum insa merge ca curu'...:|
Da, ai dreptate, double weapon xp este. Diferenta este doar xp-ul la arme, pentry mastery. Buna si asta decat deloc :D
Putem vota si noi de pe contul de ro (PSN) pentru noile camo-uri?
Edit: My bad, se poate XD
:zombieup:
LMG raygun :evil:
dupa lag ul pe care il am pe uprising am sa zic pass
eu eram ironic ... la uprising macar de ar fi lag compensation dar pur si simplu (mai ales la ground war) e un frame skipping si se teleporteaza inamicii de nu stii unde sa mai pui tinta.Singura harta pe care nu am intampinat problema asta e magma in rest cam unplayable pt mine.
le: Asta nu inseamna ca sunt deacord cu el sau ca ar trebui sa fie in masura in care se gaseste in mw3 si bo2.In cod4,waw,mw2 nu m-am plans niciodata de lag compensation - era in joc dar nu in asa masura cat sa imi afecteze jocul.In bo2 (pe langa lag compensation la greu) din 10 gloante macar 2 nu le pot trage la timp pt ca am lag spikes,frame skiping si degeaba apas pe trigger ca nu imi inregistreaza ... pe uprising se intampla f des chestia asta adaugand faptul ca jucatorii se teleporteaza.Eu joc cu sniper si daca nu prind host sau un lobby cu host decent e foarte frustrant sa vad ca pe killcam eu nici nu trag sau cand ucid un inamic sa moara dupa 2 secunde avand timp sa mai traga in mine.Nu spun nimic nou, iar majoritatea jucatorilor se plang de aceleasi chestii.As putea sa joc cu shotgun sa impusc inamici across the map la cat de over powered e, sa stau pe la colturi sau sa spray and pray cu un smg dar nu e stilul meu.Dupa experienta asta e ultimul cod pe care il mai cumpar nou si ultimul dlc pana nu isi rezolva problemele.
Mai nou, am descoperit ca este more more super fun sa joci cu sniper-ul, decat sa te omoare ''lagul'' pe harta, macar nu mai avem parte de rage asa mare :)))
close..but no cigar =((
http://www.youtube.com/watch?v=qzkURICywMQ