Denveris nu trebuie sa aleaga dintre cele 4 clase cand intra in BC2. Ii apare la inceput un panou cu toate armele si gadgeturile la un loc si mesajul "Choose something, whatever". :))
Printable View
Denveris nu trebuie sa aleaga dintre cele 4 clase cand intra in BC2. Ii apare la inceput un panou cu toate armele si gadgeturile la un loc si mesajul "Choose something, whatever". :))
saracul om
Lui Denveris ii iei dogtagul doar daca ii cade din buzunar cand sta sniper sau daca-l uita in tanc :))
---------- Post added 23-03-2010 at 03:53 PM ----------
Replica de la trophy boostingul de aseara, planul era sa ne strangem intr-un colt al hartii si sa ne rezolvam acolo, numai ca pana acolo te mai intalneai cu unul sau altul (erau amestecati printre noi si straini care nu stiau ca boostam): "Ma, da' eu nu stiu pe cine **** mea sa nu impusc, toti arata la fel" :))
hai ca m-am p... pe mine de ras
cat-a circu a iesit
Din toate astea rezulta ca baietii de la DICE is foarte tari la incurcat treburile celor care vor trophy boosting :D
DICE - "promoters of rightful gaming!" :))
Mai bine schimbau trophy-urile ca sa nu mai fie asa de "stricti" si sa nu te lase sa-ti faci un server ranked privat...
stricti? incearca sa faci platina la primul Bad Company :D
LE: am vazut ca se tot discuta despre trophy boosting. singurul trofeu care il vad mai greu de obtinut, este acel cu destruction 2.0. restul le-am obtinut fara mari batai de cap. pt. dogtag-urile prietenilor, am apelat la un truc "ieftin": am intrat pe server unde erau foarte multi romani conectati (care ii am si in lista de friends), aleatoriu am ales un jucator de la adversari, l-am adaugat in lista de prieteni si am intrat cu el. nu am obtinut trofeul, dar am reusit sa iau 3 dogtag-uri de la prieteni :D
Denveris uses pepper spray to spice up his food;
Only 2 things can cut diamonds: other diamonds and denveris;
To be or not to be? That is the question (and the answer is denveris);
They once made toilet paper named denveris. The only problem was that it wouldn't take **** from anybody;
The fastest way to get to a person's heart is with denveris's fist;
denveris cannot love, only can not kill;
denveris CAN TOUCH MC Hammer;
denveris cannot have a heart attack. His heart doesn't have the guts to attack him.
denveris can knife a tank.
And yes, denveris is what chuck norris was talking about B-)
Cand Denveris a unlockat M60 pentru clasa Medic primul gand pe care l-a avut a fost "Now i have become death! The destoyer of worlds!"
Am facut si eu in seara asta maximul de pana acum... 6.830 puncte fara elicoptere si tancuri si fara medalii de 5000 , am luat 20 dealea simple + ca meciul a fost EPIC, incep sa iubesc BC2, dar incep sa urasc EA..... cu serverele lor de kk. (noroc ca nu mi-a picat in meciul asta ca faceam crize):wall:
Of...am lipsit ieri de la reprezentatia de circ, ( am fost la o reprezentatie de teatru, piesa "Amadeus", cu Bleont in rol principal, magistral jucat de Bleont, e D-zeu pe pamant) in seara asta promit sa va cant Mozart music cu Saiga pe post de vioara.
Aseara, dupa piesa, am mai intrat 30 de min in SDM hardcore, am nimerit un squad populat de italieni ofticati la culme de squadul cu tag RO, injurau de mama focului.
Cand am inceput sa-i curat cu precadere pe romanasii mei mai aveau putin si-mi pupau dosul, am ajuns teroarea Europei, noi cei cu tag Ro.
Nimanui nu i se pare ca jocului ii lipsesc hartile mici in mp?Mie imi plac si hartile astea care sunt acum,dar m-am cam saturat de grupuri de sniperi de cate 4-5 care stau ascunsi cu mortare si distrug obiectivele cand joc rush,sau pe Valparaso cand esti defender e aproape imposibil sa-l aperi pe primul pentru ca adversarii au 2 tancuri,atv si elicopter...
pe valparaiso au un singur tanc. cu 2-3 ingineri priceputi rezolvi tot. mine şi rpg .e de preferat sa distruga inamicul cladirile pt ca obiectivele in aer liber sunt mai usor de aparat.
---------- Post added 24-03-2010 at 10:19 AM ----------
probabil te refereai la port valdez
Ai jucat prea mult Killzone:p,deaia teai obisnuit cu hartile mici,in jocul asta cele mai mari harti sunt si cele mai faine.Daca ai probleme cu sniperii fate si tu sniper si ai cureti imediat:evil:,un mortar sau un head-shot de la 500m e perfect:D.Eu asta fac cand ma calca rau pe nervi sniperii si nu mai rezist,apropo Lighthouse-ul din Valparaiso e heaven pt un sniper,am curatat intr-o runda vreo 20 cred de la un gemulet de acolo:evil: