probabil avem deja patch-ul si Dlc-ul dar nu sunt deblocate. :) ar fi ceva.
Printable View
probabil avem deja patch-ul si Dlc-ul dar nu sunt deblocate. :) ar fi ceva.
Acuma cand am inceput si eu sa folosesc M60? :D For the record, cred ca raman la M249.
---------- Post added 21-04-2010 at 11:39 AM ----------
Sa speram ca noile costume ale sniperilor vor fi portocalii, sa ii pot si eu vedea mai usor prin boscheti.
Acum mi-a ajuns si mie Bad Company 2 :x Ma bag putin pe Single Player ca sa pot sa ma invat cu el, dupa ma bag pe MP [pentru asta l-am cumparat] Pentru cine vrea sa jucam, sa-mi dea add pe PSN: laurz0r [doar specificati ca sunteti de pe CG]
Si eu am pus mana pe joc..voiam prima oara sa-l fac cadou cuiva dar m-am razgandit :D
Pentru mine este foarte greu sa ma acomodez (damn MW2) dar pana la urma o sa ma obisnuiesc :)
Nu am idee ce povesti joaca baietii de pe Youtube, eu m-am chinuit ceva mai mult cu Graft la distrusul Mcomm-ul cu UAV-ul incarcat cu C4. Eu pilotam, Graft incarca tot C4 din dotare+cel luat din Ammo box. Am facut 3 drumuri, unul dupa altul si tot timpul detona colegu explozibilul cand eram cu UAV-ul lipit de station.
De mentionat ca se merita echipat perk-ul de secondary weapon la UAV pentru ca eu, de exemplu, a trebui sa intru pe geam cu el la un moment dat.. nu stii pe cine intalnesti dupa colt si nu tot timpul ai loc sa te duci sa-i dai roadkill; nu tot timpul se fac gaurile in pereti destul de mari de la racheta UAV-ului si trebuie sa mai ciurui pe acolo pana gasesti o usa ceva de genu asta, te descurci cum poti :))
The Atacama Desert is a virtually rainless plateau in South America, covering a 600-mile (1,000 km) strip of land on the Pacific coast of South America, west of the Andes mountains. The Atacama desert is, according to NASA, National Geographic and many other publications, the driest desert in the world. It is only inhabited by bacteria, chopper pilots and bush wookies, being void of all other life!
Dacă mai era un assalt l�ngă mine și plantam am�ndoi, nu ar fi fost necesare trei drumuri, distrugeam MCOMM-ul cu o singură �ncărcătură (de om) la prima strigare.
Păcat că la faza asta mai apare c�te un amețit din echipa �n care joci și se bagă pe UAV c�nd nu te aștepți, �ți strică planurile și trebuie să aștepți p�nă se eliberează/resetează.
:D Oare inamicilor le apare ceva pe harta cand statia ia damage? Ma gandesc ca ar merge si niste misiuni de stealth bombing :D
Da, clipeste cateva secunde patratul in care se afla litera M-Com-ului si mai este si o voce care te anunta.
Omul asta a trecut farmatul la un alt nivel.
Sfatul meu: Get a life!
Battlefield: Bad Company 2 - Stats Verse
Da voi pe 360 nu jucati ? ;;)
Azi mi-am luat si eu jocul si as vrea sa joc si eu un Squad cu cineva :)
Poti sa ma bagi si pe mine, jocul e pe drum.. :)
JoyStats: Reaching Rank 50 in Battlefield: Bad Company 2 takes about 282 hours -- Joystiq
Average times spent playing Battlefield: Bad Company 2:
- Rank 1-10 players spent 3-24 hours in game
- Rank 11-20 players spent 25-44 hours in game
- Rank 21-30 players spent 48-100 hours in game
- Rank 31-40 players spent 111-221 hours in game
- Rank 41-50 players spent 228-295 hours in game
Genial mod de a gandi. Pai de ce a mai fost introdusa clasa medic? Vrei sa fii soldat, joci assault.Normal ca unii nu joaca medic doar ptr ca le plac mai mult armele de la aceasta clasa sau stiu eu de ce ( cum probabil faci tu ). Asa ca da, sorry to disappoint you dar chiar asta este scopul clasei medic, sa arunci truse de prim ajutor in stanga si-n dreapta.
Am o intrebare:
Doar ce am obtinut arma XM8 si as vrea sa stiu cum ii pot atasa tinta cu red dot ?