Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 234

Thread: Dragon Age: Origins

1. #41 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Nu poti sa compari Sacred 2 cu Baldur's Gate. Pentru mine e un sacrilegiu. Sunt genuri complet diferite de jocuri facute pentru genuri complet diferite de oameni. As zice mai degraba ca e un fel de combinatie intre BG2 si NWN, dar nici n-am intrat in el inca. Acum se instaleaza pe hdd.

2. #42 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Cu toate ca se aseamana putin cu cele doua spuse de tine nu sunt chiar aceeasi mancare de peste . Atat in Baldur's Gate cat si in Neverwinter regulile AD&D sunt implementate cu succes si se simt din plin, pe cand in Dragon Age cu toate ca se vrea a fi un RPG AD&D mie unul nu mi se pare asa de complex, cel putin la prima vedere.

E adevarat, nu am avut foarte mult timp sa il joc din pacate, l-am luat pe PC de la gameshop fiindca nu stiu de ce dar nu am gasit neam varianta collectors la ei pe site (probabil sunt eu mai idiot) si acum astept sa vad de unde pot/daca mai pot face rost de o varianta Collectors ca sa ma pot apuca serios de el.

Oricum, din ce am testat, e un joc extraordinar, chiar imi trezeste multe amintiri frumoase

3. #43 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    era pe site man ca am avut eu preorder la ei, dar pt ca au intarziat am luat de la Alex (woodbox )

4. #44 SP
    Da, e drept ca o sa duc dorul regulilor AD&D cu care ma obisnuisem, dar sunt sigur ca o sa ma obisnuiesc si cu sistemul nou. Pana acum imi place foarte mult jocul, dar abia mi-am terminat "initierea". A, din cate stiu mai au pe gameshop si collector de PC, dar intreaba-l pe Razvan mai bine.

5. #45 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Dragon Age Surprise Tomorrow
    If you're a fan of Dragon Age: Origins, be on the lookout. BioWare's teasing some sort of surprise for Thursday.

"If I was a fan of Dragon Age: Origins, I'd be keeping my eye open for something cool coming tomorrow. Just saying," tweeted BioWare community manager Chris Priestley earlier today.

6. #46 SP
    Senior Member Nash's Avatar

7. #47 SP
    Personajul meu e un castravete murat si deja vreau sa-l iau de la cap, dar am zis sa ma mai chinui un pic sa vad ce-mi trebuie cu adevarat si ce nu. Una din cele mai mari greseli care le-am facut e ca n-am bagat in skill-ul universal de persuade/intimidate. Credeam ca sunt separate, ca la AD&D. Tare rar mai primesti cate un talent point

8. #48 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Eu mi-am facut un human magi si personal ii mucific, cat timp am un tank in fata. Insa simt lipsa unui thief, am pierdut numaratoarea cuferelor incuiate pe langa care am trecut impasibil.

9. #49 SP
    N-am probleme cu lupta, dar pierd la optiuni de dialog, cufere incuiate, n-am prea citit tot ce am gasit, si nici nu prea am dat atentie tacticilor folosite de coechipieri. Cred ca imi fac un elf, tot mag, ca acum stiu ce vraji sunt bune si care nu, si il iau de la cap cu spor

10. #50 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Fratilor nu trebuie sa fiti voi thief cind o aveti pe Leliana, face ea toata treaba si o gasiti destul de repede intr-o taverna in Lothering.

11. #51 SP
    Stiu asta, dar n-am prea avut loc pt ea in party O sa incerc sa-i fac mai mult loc...

12. #52 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    La cit e de eficienta ar cam trebui sa-i faci loc, eu o pastrez permanent si fac switch intre Alistar si Sten in functie de situatie. Mai tirziu o vei gasi pe Wynne care va fi o adeziune importanta la party-ul tau fiind un caracter de suport ce detine Group Heal.

13. #53 SP
    Pe Wynne o tineam in party, impreuna cu Morrigan si Shale. Morrigan mai mult pentru comentarii, dar uneori o mai schimbam pt Leliana. Trebuie sa ma hotarasc.

14. #54 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    deci pe PS3 s-a intamplat ceva nasol la majoritatea nu le merg DLC's adica inclusiv eu, am bagat codurile de la DLC's si nu se intampla nimic si acuma recent au zis cei de la Bioware ca vorbesc cu SONY sa remedieze situatia si ar fi cazul ca am dat bani
    LINK : ---- Choose Language | BioWare Social Network

15. #55 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Mai are cineva probleme de framerate? Nu sunt grave, dar apar uneori.
    Am cam 7 ore de joc, Lvl 9 Warrior. Tocmai am devenit Champion of Redcliff.

16. #56 SP
    Eu aveam un mag de lvl9 si cam 10 ore de joc. Probleme de frame rate n-am prea avut, decat dupa cinematicuri sau cand dadeam multe vraji, dar eu joc pe Xbox Pe PC nu stiu cum e.

17. #57 SP
    Junior Member vlad2006's Avatar
    povestea e prea a la Lord of The Rings. l-am terminat pe human/warrior/noble si a fost destul de lejer chiar si pe hard mai putin ultima lupta. dialogurile sunt mult mai slabe decat in kotor unde in unele momente nu stiai ce sa alegi sa fie bine pt toata lumea. aici alegerile sunt destul de clare/ banale.
    nu stiu de ce au zis ca dureaza 70-80 de ore ca eu l-am terminat sub 50 facand aproape toate questurile secundare.
    cel mai important e sa alegi ce vrei sa faci cu personajul de la inceput pentru ca nu ai destul puncte (adica la luptator ori il faci two handed, ori scut+sabie, ori dual weapon).
    cred ca e cel mai bun rpg aparut pe console nextgen - oblivion si fallout 3 sunt mult prea orientate pe actiune decat imi place mie.

una peste alta un joc foarte bun 8.5/10.

18. #58 SP
    Mie imi place tot mai mult jocul. M-am obisnuit cu controlul si am un personaj care imi place acum. Sunt lvl 8 si abia am facut 12%.

19. #59 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

20. #60 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ce chestie, un joc CA SI VIATA REALA. Daca ni se ofera astfel de posibilitati, nu inseamna ca trebuie sa ni le si insusim. Intotdeauna avem de ales

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast