Si pe hard cand il facem ? :))
Printable View
Cred ca sunt niste baieti pe aici care l-au facut pe hard. Doar ca nu se lauda. Sau?
Eu stiu dar nu zic nimic :)
Cine joaca Destiny pe ps3 uk adaugati Ic3Marius sau lasa-ti psn id sa va pot adauga eu....nu am nici un friend ce are destiny........
Una peste alta constatam aseara ca Destiny are o componenta majora si de care depinde intreaga experientza: comunicarea si, mai mult, organizarea unui grup. In raid, in crucible, la fel de importanta. E primul care imi lasa impresia asta. Nu spun ca altele nu necesita vorbarie, dar aici face diferentza intre win si lose. In campaign mode...
Exact acest lucru am realizat si noi in raid, daca membrii nu se inteleg si nu exista comunicare e imposibil de facut oricat de bun jucator de fps ai fi.
cine vrea sa faca nightfall raid? sunt disponibil! Cheers
Attachment 233723
Help ! Cum fac monarchy level 3 ?!
Nu gasesc nicaieri
Multumesc
Te duci la ei si cumpara singura chestie pe care o poti cumpara si poart-o pe tine si reputatia de la vanguard si crucible ti se va pune tie :)
Saru'mana :D
Am pus pe mine warlock bond ,
Dar tot e 0 , acum ce trebuie sa fac sa cresc rank'u ?!
Gata am gasit , " complet bounties while wearing a new monarchy to unlock etc etc "
Tnks:D
Cum cresc Vanguard Rank 3 si unde pot vedea cat mai am pana'l termin. Si este adevarat ca daca pot Class Armor (ultima chestie din dreapta jos) punctele de Vanguard Rank nu se i-au in considerare? Si daca e adevarat cum o dau jos de pe mine :)
http://www.isxurinthetower.com/
Dat bastard!! Still need 3 more coins.
Sa ziceti si voi ce arma are :)
Daca dau dismantle la legendary weapons exista sanse sa-mi dea strange coins sau nu? Am vreo 2 de care nu mai am nevoie.
Da, orice legendary ar trebui sa dea strange coin/ascended shard/ascended energy . Dar eu am dat dismantle doar la armuri legendare pana acum,asa ca nu garantez 100% si pt arme . Incearca si public events,destul de des primesc cate un strange coin de la postas pt primul pe zi .
Nu am văzut coins din legendare. Doar sharduri. Cel puțin la mine așa a dat.
A aparut samsarul ala ordinar?
Vei primi numai Ascendant Energy . Esti sigur ca nu mai ai nevoie de acele arme ? Gandeste-te bine inainte sa le dai dismantle, vezi ce tip de damage au , pastreaza cate una din fiecare tip de damage , o sa ai nevoie.
:)) cred ca il confunzi cu Rahuul , acest samsar practic da exotice/legendare moca. Va aparea la ora 12.