Mie mi se pare OK bounty-urile, numai bine sunt un pic challenging.
Mai curios sunt cum o sa fie modul iron banner pentru ca in beta nu l-am jucat.
Printable View
Mie mi se pare OK bounty-urile, numai bine sunt un pic challenging.
Mai curios sunt cum o sa fie modul iron banner pentru ca in beta nu l-am jucat.
in afara de astea doua
restul sunt ok, doar ca trebuie sa joci mai mult :)
- Earn 15 Headshot Sprees while competing in the Iron Banner tournament.
- Earn 15 Machine Gun Sprees while competing in the Iron Banner tournament.
Cum era vorba ca DLC content inca nu e gata, inca se lucreaza la el, etc ....
https://www.youtube.com/watch?v=Xtf3NlYhB_U&
Probabil se refera la faptul ca mai trebuie sa deblocheze continutul :))
in iron banner cei cu suros regime upgradat la maxim rup tot :| damn it. atat de mult imi doream si eu arma aia :))
Care nightfall si weekly sunt saptamana asta? S-a dat resetul?
nu s-a dat inca
S-a dat, acum am citit. Saptamana asta e strileul de pe Venus cu archon priest, astia pe neogaf spun ca se poate face usor solo. Habar-n-am cum insa.
A inceput si iron banner, plin de leveli 29 cu Suros si Invective :))
Am gasit asta pe reddit:
Video
Eu am dar ma plictisesc repede de el in multiplayer din cauza acelui ROF groaznic. Prefer in ultimul timp Shadow Price.
SP e bun dar nu are stabilitate buna pentru HS, in schimb am vazut ca vanquisher de la NM are un perk care ii creste stabilitatea aproape de maxim, astazi o iau si eu :)
Pai Shadow Price are acel perk, l-am deblocat aseara si e incredibila. De Vanquisher ala nu stiu.
Inseamna ca a fost un drop, daca il cumperi de la vanguard nu are :-?, decat ar de la new monarhy, dar ma bucur ca spui ca e incredibila ca asa am banuit si eu in pvp :-? Din pacate o sa-mi ia ceva sa-i fac upgrade :))
Numai Shadow Price de la Vanguard are aceleasi perkuri, in rest el vine cu perkuri rng , e posibil ca Rasko sa aiba unul diferit.
Shadow Price chiar e o arma excelenta în multiplayer. Și nu numai.
Mie mi-a cazut dintr-o engrama mov la Criptarc, probabil de aici diferenta privind acel perk de stabilitate.
---------- Post added 07-10-2014 at 14:46 ----------
Inainte sa va chinuiti sa luati Iron Banner armor:
"Looks like Iron Banner gear does not give 30 light when fully upgraded. Defense rating is the same as the regular legendaries and not as high as the raid ones. Why Bungie, why? There is no ****ing point to get the armor now." - citat al unui user neogaf
Dar cat light da cand e la maxim?
Si da, chiar ca no ****ing point. Fix ca acele legendare de la regina de pe care nu primeai ascendant materials.
Avem nevoie de o persoana level 28 pentru raid diseara. Suntem 5 si ne lipseste ultimul coechipier. Incepem in jur de ora 21:30 - 22. Sunt doritori?
PS4 banuiesc, nu?