-
1 Attachment(s)
Ms de pareri, Teo.
Am deja pe cel din nr 1, Kratos (see attached), dupa cum am spus el este acontat. Nu am cum sa il pun pe Prince pe mine, il consider un pussy, iar eu caut ceva scary/bad ass/ bun de tatuaj. nu e vorba de cat de vandut a fost jocul sau cat e de nou, pt mine este irelevant asta, conteaza what I KNOW its stands for. Plus ca are acele dungi galbene care nu pot acoperi negrul din tribalul meu vechi.
Wolverine este pana acum primul in topul meu, exact pt ca este personajul meu preferat ca "super hero", intotdeauna l-am iubit, plus ca parul negru de mai sus ar fi perfect de a acoperi tribalul.
"Cred ca daca as avea intentia sa-mi fac un tatuaj"--- al meu ar fi a 6-lea, am trecut de mult de faza asta, si nu regret nici unul din ele. Intr-adevar, primul a fost facut dupa nehotarari de ani de zile, acum din negru a devenit gri, ca au trecut 15 ani, dar tot nu as face ceva peste el. Apoi devine mai usor sa te hotarasti. :))
Thats just me though.
PS: Am vorbit cu tattoo artistul meu, si exact asta mi-a spus, ca negrul tribalului meu tot cu negru va trebui acoperit, culoare peste el wont cut it, deci imi limiteaza optiunile.
Evident ca daca 100 de useri de aici vor vota Death sau alta poza, si eu nu sunt 100% multumit cu ea, nu o voi tatua doar pt ca asa a zis comunitatea. Dar exact de asta e deschis threadul, pt a-mi da potentiale idei, uneori ceea ce cauti e chiar in fata dar nu iti poti da seama de el, si sineva obiectiv ti-l arata imediat.
-
1 Attachment(s)
Exact simetric fata de capul lui Kratos, pe cealalta parte a abdomenului ar merge capul lui 47, amandoi cheli, amandoi avand exact aceiasi expresie faciala si desigur, amandoi cu intentii nu tocmai ortodoxe.
-
Da, asta e chiar o idee de viitor foarte buna, simetria ar fi minunata. :)