Ooops. Karma! :)
Printable View
Ooops. Karma! :)
Tot i-am dat ocol cladirii ce apare in CE (AR494), diferenta fiind ca pe CE apare si nr 77 . Este "Closed" atat in joc cat si in cyberpunk.fandom(fata de altele despre care nu se specifica nimic) . Deci posibil un viitor DLC? Daca iti instalezi augmentarile alea de jump chiar poti ajunge undeva pe ea ,pt ca sunt niste locuri de urcat parca intentionat puse . Oricum va sfatuiesc sa il loot-ati pe tipul ala daca sunteti prin zona (Santo Domingo) ! :D Din pacate "verticalitate" doar in H10,un nivel la H8, si GIG-ul in H1 .Hype-ul ca o sa vedem Peach Trees-ul din Judge Dredd si sa fie si explorabil ...doar hype ! :(
Un review excelent cu bune si cu rele - dar toate absolut reale =D>
https://youtu.be/wAb1eqhUfRA
Un moment care mi-a placut foarte mult dpdv artistic :x
https://youtu.be/UyDISU-yeBY
Exact la scena aia m-a dus cu gandu lumina asta galbena. Mi-a placut maxim :D
“Free DLC starts hitting Night City early 2021. Stay tuned for more info!”
https://www.cyberpunk.net/en/dlc
:-?
Ca misiuni/povesti au ce baga - au lasat atat de multe fire narative in pom... si le pot continua cu super usurinta.
Desi am un feeling ca vor merge pe aceiasi abordare ca in Witcher 3, cu haine/skin-uri sau chiar deblocat lucruri simple, gen posibilitatea de customizare personaj, 3rd person camera sau chiar New Game +.
Iar povestile diferite cred ca vor veni tot ca la Witcher 3, cu acele 2 DLC-uri masive.
Dar inainte de toate, ar fi bine sa amane orice pana rezolva absolut toate problemele deranjante pe care le are jocul.
Eu sper să lucreze și la Versiunea de PS5, nu îmi vine să aștept până în toamnă.
Am intrat din nou in joc si am dat peste o gramada de buguri iritante care te fac sa-ti piara cheful. Nu stiu ce DLC-uri si alte "features" de tip "third person camera" sa lanseze cand jocul de baza in sine e la pamant momentan. E ca si cum ai impacheta un rahat (turcesc) cu fundita rosie si l-ai pune intr-o cutie roz si ai spune ca e o cutie cu bomboane.
Niciun DLC pana nu repara jocul de baza!
Nu vreau sa se transforme CD Projekt intr-un SEGA.
Jocul mai avea nevoie de inca un an de QA Testing si eliminat buguri, deci trebuia lansat in toamna 2021.
Daca era lansat in primavara 2022, era perfect. Poate mai aveau timp sa lucreze la mecanici, sa mai diversifice activitatile prin oras, sa mai adauge cate ceva.
Au fost cam idioti sefii de la CD Projekt ca s-au grabit sa anunte la E3 2018 ca-l vor lansa in 2020. Nu provocau hype aiurea.
Uite, cei de la Ubisoft au fost rezervati si n-au anuntat cu exactitate cand lanseaza Beyond Good and Evil 2. Au aratat ceva gameplay la E3 2017 si aia a fost. Nu-mi fac sperante ca o sa scoata ceva spectaculos, dar e posibil sa fiu luat prin surprindere si jocul sa aiba mega-succes.
Lasa-ma cu Ubi$oft-ul, te rog ! l-ai gasit sa-i dai ca exemplu ! iti aduci aminte de downgrade-urile WD1 , The Division 1 , Farcry3 ? Trailer-ele de la E3? Unde una au prezentat si alta au oferit? Chiar si de Witcher3! Trebuiau sa mearga pe rasni...PS3, X360, oldgen !Iar versiunile trebuiau sa fie si la paritate ca altfel se supara lumea ca pe PC arata mai bine ! singurele "upgrade-uri" care le primeai pe PC erau HBAO, si unlocked FPS, asta cand tu aveai o racheta de calculator !
Da, dar cu tot downgrade-ul, in cazul WD cel putin, jocul a rulat excelent pe ambele generatii de console, in timp ce CP2077 e un dezastru. Pe last gen ruleaza la rezolutii aberante si mai vine la pachet si cu tone de glitch-uri. Nu trebuie sa se supere nimeni (poate doar CDPR) ca jocul asta va ramane in memoria colectiva ca avand cea mai dezastruoasa lansare din toate timpurile.
Dar, na, e perfect sa mangai pe crestet CDPR, in timp ce trebuie sa completezi norma de injuraturi la adresa Ubisoft (sau EA). Pentru ca, de ce nu, ce e la moda e foarte greu de refuzat.
Nu comparați un studio gen Ubi care lucrează simultan la câteva jocuri, cu date de release diferite, cu încasări in timp de la lansari diferite, cu CDPR care lucra la unul singur, Cyberpunk.
E ușor de zis amânați-l încă doi ani însă problema e, între timp din ce trăiești? Ca nu intra banu’ de la nimic altceva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ubisoft nu mai e ce era acum 7 ani. Au invatat din propriile greseli si si-au imbunatatit absolut toate aspectele. Dar lumea inca-i judeca pentru ce erau. In schimb cand altii fac aceleasi jocuri, dar mult mai proaste/limitate si pline de bug-uri nu primesc hate-ul respectiv, doar pentru ca nu-i cheama Ubisoft.
Revenind la Cyberpunk 2077, daca nu ne mai referim la ce ar fi putut sa fie si la ce ne doream noi, sau chiar la hype-ul pe care l-au creat, este un joc ok care arata bine si daca adauga lucruri noi, gratis, care imbunatatesc experienta de gameplay dupa ce repara bug-urile nasoale (gen crash-uri sai framerate instabil), eu cred ca o sa fie foarte bine primit.
Ar fi tare sa vina cu upgrade de current gen (PS5/XSX) odata cu repararea problemelor de mai sus si atunci ar impusca 2 iepuri dintr-o lovitura.
Ce-mi doresc eu cel mai mult si din pacate nu s-a intamplat in joc - sa profite de orasul ala mare si dens. M-am saturat de cat au recliclat aceleasi 3-4 locatii, cand 99% din oras ramane acolo doar ca sa arate bine si sa ai pe langa ce sa treci cu masina cand mergi inspre aceleasi locatii pentru alte obiective.
Ciudat ca fix la ei te referi, cand sunt, cred, cel mai profitabil studio de pe urma unui joc pe care nu-l lansasera inca. Nu am vazut in viata mea mai mult merchendise cu brand-ul jocului nelansat, vandut cu 2-3 ani inainte si nu cred ca profitul de pe urma lui este neglijabil.
CD Projekt nu trebuia sa se fi apucat de un asemenea proiect de anvergura in stadiul la care sunt.
Trebuia sa ramana la produs RPG-uri medievale inca cativa ani (nu neaparat Witcher, ci orice altceva de nivelul lor), pana mai crestea compania, pana mai crestea personalul, pana mai deschideau alte sedii in alte tari chiar, pana mai cresteau veniturile, bugetul, mai obtineau noi tehnologii pentru dezvoltat jocuri si aveau un hardware mai bun.
Nici Rockstar, Bethesda si Ubisoft, cele mai experte companii in produs jocuri open-world, cu buget mai crescut , personal mai mare, sedii multe si facilitati n-ar fi fost capabile sa scoata un Cyberpunk 2077 pe masura asteptarilor.
CD Projekt au vrut sa faca ceva prea ambitios si prea peste nivelul companiei, inducand prea multe asteptari incat ca jucatorii chiar sperau ca Cyberpunk va fi peste Watch Dogs, Grand Theft Auto si Fallout.
Eu cred ca nici Sony, cu toti banii, personalul si tehnologia de ultima ora pe care le are, nu s-ar fi descurcat sa scoata un Cyberpunk care sa fie peste Detroit Become Human.
---------- Post added 30-12-2020 at 14:22 ----------
Suntem in 2020, dar inca nu exista tehnologie pentru a dezvolta un joc open world cu un oras cyberpunk care sa-ti ofere experienta spectaculoasa.
Pentru ca un oras futurist cyberpunk ar trebui sa-ti ofere mai mult decat un oras cu zgarie-nori care sa fie doar estetici (AR TREBUI SA TE LASE SA EXPLOREZI FIECARE APARTAMENT SAU BIROU DINTR-UN ZGARIE-NORI MACAR), sa-ti ofere mai mult decat niste vending machines, cluburi si baruri stramte, terase, si cateva interioare cu misiuni scriptate.
Un joc ca Cyberpunk 2077 ar trebui sa te lase sa furi ambulanta sau masina de politie zburatoare si sa te plimbi pe deasupra orasului. Dar de ce nu, poate si un avion.
Un joc cyberpunk cu adevarat open-world ar trebui sa ma lase sa intru intr-o racheta spatiala pe furis si sa zbor cu ea pana la hotelul spatial Crystal Palace de pe orbita Pamantului sa intru in fiecare apartament, cazinou, bar , restaurant spatial , sau m-ar fi lasat sa explorez coloniile de pe Luna si Marte.
Cum se face ca nu are un lift spatial apoi?
As fi vrut sa vad un parculet, un iacht. Ar trebui sa-ti ilustreze sporturile viitorului, muzeele, cazinourile, fabrici, SUPERMARKETE, mall-uri .........bah, un stadion unde sa vad un meci de baseball cibernetic in 2077 sau un mega-concert in aer liber.
NIMIC, doar un GTA V mai limitat si cu tematica futurista.
Nici macar GTA V nu-ti ofera o experienta totala ca are toate fast-foodurile inchise (GTA IV are ), nu te lasa sa explorezi un supermarket sau un stadion , de seriile Watch Dogs, Mafia si Assassin's Creed nu mai zic. Nici macar la Witcher 3 nu te lasa sa intri in toate cladirile, ba si ala are activitati limitate si nu prea diversificate pentru un RPG medieval.
Cred ca cele mai imersive jocuri open-world care te lasa sa explorezi lumea in totalitate sunt Skyrim si Fallout, si poate si GTA San Andreas care iti ofereau mai multe activitati si cladiri de explorat pe interior. Si Red Dead Redemption 2.
Astea patru sunt singurele jocuri pe care le pot numi ca fiind cu adevarat "OPEN-WORLD".
Restul jocurilor sun semi-open world/scriptate/limitate , adica open world la caterinca. Nici n-ar trebui catalogate ca open-world din moment ce nu te lasa sa intri in orice magazin sau cladire.
Apropo de open world: This Cyberpunk 2077 inspired Minecraft city might break your PC
https://www.pcgamer.com/this-cyberpu...break-your-pc/Quote:
Minecraft builders Elysium Fire first teased their Cyberpunk inspired city over a year ago, and now it's available to download in all its blocky neon glory. But beware—As beautiful as this city looks, it's a beastly build. If you're planning on running it, keep in mind that it might not only blow your mind but also your PC (see what I did there). Looks like a glimpse into the future has its price.
https://www.youtube.com/watch?v=UtLun2-jOQ8