Tot mai bine e pe Xbox dar ma joc numai pe PS4 :)) :)) :))
Am înțeles ce spui și ai dreptate, dar mi se pare comic
Printable View
Tot mai bine e pe Xbox dar ma joc numai pe PS4 :)) :)) :))
Am înțeles ce spui și ai dreptate, dar mi se pare comic
Pai daca pe PS4 am luat jocu...doar nu-l cumpar pe si pe Xbox acum...pff...n-am cu cine domne'...n-am cu cine... :D
Vorbeam în general, Batman, Witcher :)) fanboy Xbox4 :))
@razvanrazy ala este un bug, iti pot confirma cu screenshoturi, am 1.08 si apa arata ca in primul tau screenshot. Fa un reload ceva du-te inapoi in Velen si apoi fa fast travel in Skellige si vezi daca iti persista problema. Chiar acum in momentul de fata am probat de curiozitate!
...no asta da meci B-)
Mi-e dor de jocuri dificile de Gwent :(
Poate or sa faca si ei un standalone ccg sau macar ceva pe mobile device, ca cerere exista. Nu exista sesiune de witcher fara macar un gwent mic.
...pai si consolele? :( hehe
Pai si new game + :((???
am inceput sa il joc si eu,e absolut superb de 2 zile nu am mai iesit din casa.Pana acum merge foarte bine nu am avut probleme(o singura data sarea un npc in sus) ,il am de mai mult timp dar tot vedeam lumea ca se vaita pe aici si am zis sa mai astept pach-uri :evil:
Tot vreau sa fac anumite questuri ce nu le-am terminat sau nici macar inceput, dau pe ele dar nu-mi arata nimic pe harta. Nu inteleg care-i faza...
Ca exemple: Master Armorers (neinceput) si Of Swords and Dumplings (mai trebuie doar sa colectez sabia si a trecut deja app 1 luna in real life de cand am facut tot ce trebuia sa fac), dar sunt multe in situatia asta...
E doar de la mine ? Sau trebuie sa merg eu undeva anume, sa se activeze ?
Azi am primit un mic update de ~ 94MB. Stie cineva care-i treaba? Pe net n-am gasit nimic :-? (XO)
Ia ma ce-am patit in Witcher 3 :))) L-am chemat pe Roach si o aparut un "Dragon" :evil: (XO)
Daca folosesc "AXII" pe el il ameteste putin si sa da in spate dupa care urla la mine.
---------- Post added 15-08-2015 at 21:57 ----------
Mai are cineva problema asta (de pe forum)? :(
http://www.youtube.com/watch?v=p-uX1valDnk
wtf...
- Skellige's most wanted glitch - The Witcher 3: Wild Hunt Message Board for PlayStation 4 - GameFAQs
- Bug Skellige's Most Wanted werewolf can't kill :: The Witcher 3: Wild Hunt General Discussions
---------- Post added 15-08-2015 at 21:59 ----------
caca maca.
Da Ronan, eu, si il joc pe PS4 am inteles ca au declarant ca repararea questului nu reprezinta o prioritate pentru ca este quest din DLC...8-}
...lol, cum? :/ Ce oameni. Las' ca oricum il trec eu, n-am nevoie de ajutorul lor. Nu-i prima data cand "repar" chestii singur. Numa ca FIX acuma n-am chef si timp de prostii...
Oh well...
Si la mine e glitchuit.
Eu am reusit sa-l omor, am aflat toata povestea, dar misiunea a ramas netrecuta (ultima bucata) si daca ma reintorc in locatia aia, nu-l mai gasesc.