Nu stiu daca a mai fost postat, dar e amuzant :) https://www.youtube.com/watch?v=Ynnk7oohU0U
Printable View
Nu stiu daca a mai fost postat, dar e amuzant :) https://www.youtube.com/watch?v=Ynnk7oohU0U
Aveti grija ca, din pacate, trofeul/ach. (atat pe PC cat si pe XO): I Wore Ofieri Before It Was Cool Achievement ii buguit :/ adica nu se deblocheaza chiar daca ai toate "piesele". Eu am chiar una in plus, arbaleta, si tot nu s-a deblocat...
Din fericire banditii lucreaza la un patch :)
Eu sincer sa fiu cred ca lipsesc "doua piese" din set si anume: Ofieri Horse Blinders si Ofieri saddlebags...scrie clar in descriere:
...api horse gear inseamna Saddle + Blinders + Saddlebags, din cate stiu eu :))Quote:
Collect all available Ofieri armor and horse gear, and at least one Ofieri sword.
Pai din cate stiu primesti rewardul din questul ala cu horse race, iar acolo iti da numai saddle. Cred ca doar la saddle sa refera "horse gear".
Ce ma bucur ca inca nu am inceput DLC-ul, cred ca mai stau cateva saptamani pana se mai rezolva din probleme si poate repara naibii Skellige's Most Wanted pana atunci :rage:
Sau se înmulțesc. [emoji14]
Exact, daca astepti apar si mai multe probleme, eu l-am terminat inainte sa înceapă valurile de patchuri si a mers foarte bine :))
Sent from my HTC One M8s using Tapatalk
Ni la ei
Quote:
CD Projekt RED seems to have gotten around to fixing a problem which prevented The Witcher 3 players from finishing the Skellige's Most Wanted quest with update 1.11.
"Fixes issue occasionally preventing players from completing quest titled Skellige's Most Wanted," the patch notes comment, and there a number of other fixes for the quest as well.
The patch notes were shared by community manager Marcin Momot on Twitter. Momot also discussed when players will be able to download it, saying, "PC should be out in just a few hours and consoles will be following shortly as well."
It's unclear how large the file size will be at this point.
...no hai sa vedem cum sta treaba :>
Done! :))
Si, dupa cum am zis mai sus, lipseau doua "piese" :) ce trebuie sa faceti ii sa le cumaprati de la "indian" :)) iar ach./trofeul se deblocheaza:
Whoa! Poate au rezolvat si cursele de cai, mai aveam doar una sau doua sa le termin, trebuie sa intru si eu azi.
<):)3:-O
ahahaha, nu stric surpriza :)) jucati numa cu ea si o sa vedeti.
^la ce te referi?
Joaca si-o sa vezi :)
Cred ca se refera la vaca :) Aici am devenit fantoma https://www.facebook.com/szabi.man/v...3/?pnref=story
Ce zone cu semnu intrebarii sa explorez la level 3 ?? Ca unde sunt acum toti au level 7 si o iau usor in freza , devine stresant sa nu pot sa avansez , si questuri inca nu vreau sa fac . Sunt la a doua rejucare ...
Aaaa, vaca aia o am si eu, dar nu am jucat cu ea, credeam ca e la misto pusa :))
O sa-ncerc sa vad care-i treaba.
Waiting for Blood and Wine! :buddies:
Sunt in Velen, am facut cam tot ce era de facut, insa am nevoie sa ma intorc in White Orchard pentru niste plante. Cand am venit insa din White Orchard in Vizima, aveam un quest secundar la care mi-a aparut "failed". Se va intampla la fel si cu quest-urile pe care inca nu le-am facut in Velen, atunci cand ma intorc in White Orchard?
De regula nu, depinde si de quest, unele trebuie facute dupa ce le primesti. Asa am patit si eu la un quest, cred ca tot in Velen, pe langa un pod unde a trebuit sa fac rost de ceva cartela sa il traversez. Ma rog, ceva de genul, insa nu aveam chef si am plecat si am primit fail pentru ca parasisem zona.