daca faci tot in white orchade faci aproape lvl 4.
L.E. acuma am ajuns in Velen si pot sa spun ca sigur o sa pierd zile bune numa in zona asta :)
Printable View
daca faci tot in white orchade faci aproape lvl 4.
L.E. acuma am ajuns in Velen si pot sa spun ca sigur o sa pierd zile bune numa in zona asta :)
Nu este anti RPG sa faci experienta din quest-uri (remember Vampire The Masquerade Bloodlines?) este anti grinding. Sincer e bine venit stilul asta pt ca te incurajeaza sa explorezi questurile mai mult.
Asta intrebam si eu e foarte greu sa faci level up si eu sunt in velen am terminat in prima harta totul si am mai facut cateva misiuni principale si sunt de abia level 5 iar in velen primesc doar contracte si misiuni secundare de level 15,20,30 si este imposibil sa le faci.
Voi ce build faceti personajului ? Am tot adunat skill points dar nu le-am folosit inca pentru ca nu am aflat inca cum este recomandat si fiind primul joc din serie nu vreau sa gresesc :)) si acum imi amintesc cand de suparat eram in DA:I ca am irosit 2 skill pointuri ca de la level 20 in sus era foarte greu sa cresti.
BTW indiferent de level ai nevoie de 1000 de puncte de experienta ca sa cresti si le primesi doar din misiuni si contracte si sa folositi primul trofeu pe care il primiti ca va da 5% bonus :)
Inca o chestie este un bug ca uneori in timpul jocurilor de gwen jocul da crash am patit si eu si sunt multi pe internet care au patit la fel
am jucat si eu cateva gwen , inca n-am patit nimic, sper sa o tina tot asa :) pt ca am in plan sa deblochez toate pachetele de carti
AM observat ca sunt 4 parti de cate 3 skilluri mai mici si un mutagen care le face enhance, probabil o sa ma axez pe igni si aard ca semne principale si yrden si quen ca secundare si le alternez in functie de ce ma pregatesc sa omor si restul cum imi vin la mana si cum ma obisnuiesc. Am pus un punct si in asa zisul pasiv care iti creste vitality cu 500. Daca vrea cineva sa vada cum am pus eu, voi pune screenshot, momentan se intampla mai putin frecvent sa mor pe penultimul nivel de dificultate.
Totusi, cartile alea de Gwent de ce pisici se gasesc doar in Collector's de la Xbox One? Eu am prins gustul partidelor de Gwen si ma oftic ca in versiunea de PS4 nu sunt, dar nici ceva in plus care sa suplineasca nu este. Damn :(
Al meu sigur e deja la Rosal :) nu m-am uitat sa vad daca mai este ceva in plic :|
Autentic 100%: in gunoi, printre coji de fructe si resturi de legume. Side quest completed, gasit insigna =)). Kudos pentru ymy pentru walkthrough si lui Dant3 pentru a-i fi conferit experientei o nota "elevata". Am ras cu lacrimi. Om in toata firea si cautam frenetic prin gunoi.
Bai, mi-am luat al 2-lea crash in joc (PS4) cand dadeam end turn in swag ala sau cum se cheama :)) (jocul cu carti). Mai are cineva problema asta? De ambele dati fix cand apasam triunghi :-\
Toata lumea s-a plans de asta, eu am deja peste 10 meciuri/partide de GWENT (asa ii zice!) si nu am patit. Ba chiar pot spune ca nu am avut niciun crash in peste 12 ore de gameplay.
gwent!!
SWAG :rage:
YOLO, swag sign intensifies!!!
Eu am facut deja cateva misiuni la Velen dar nu mai stiu cum sa fac level up, o iau in freza prea usor cand ma lupt cu dinaia de lvl 7-9 iar eu am doar lvl 4. Cand sunt 2-3 ii dau de cap pana la urma, dar cand sunt mai multi nu am nicio sansa. Voi cum va descurcati?
Pe ce nivel de dificultate joci?
Eu fara potiune de damage + regen scrie cimitir pe mine.
Cei 9 mutageni din WhiteOrchid i-ati gasit?