Mda, dau si eu load, îmi încarcă și începe să îmi arate misiuni secundare ratate, frumos. Am șters salvarea, joc altădată. E foarte frumos dar nu pot să accept mizerii de genul ăsta. Ce plm fac ăștia acolo nu știu
Printable View
Mda, dau si eu load, îmi încarcă și începe să îmi arate misiuni secundare ratate, frumos. Am șters salvarea, joc altădată. E foarte frumos dar nu pot să accept mizerii de genul ăsta. Ce plm fac ăștia acolo nu știu
Mie tot nu mi-a aparut update-ul. Voua v-a aparut la toti ?
Mie mi-a apărut aseară, cont de România.
Si eu l-am luat aseara, cont de UK, joc pe CD.
Nu au rezolvat nici "urletele" consolei, nici faza cu delay-ul la inventory, in schimb au facut sa iti apara ce carti ai citit si ce carti nu ai citit. 8-}
NA!
http://youtu.be/0aOp1p7e0d4
ahahahaha
inca o parodie
http://www.youtube.com/watch?v=j34m18ihYTw
*Shani se întoarce :D
Attachment 253719
PS: o tipa din primul Witcher cu o bunică foarte stresantă :))
Si DLC-ul de saptamana asta: This Week's Free The Witcher 3 DLC Revealed - Playstation 4, PlayStation 3 News At PlaystationTrophies.org
Am dat si eu sa downloadez patch-ul la ora 18. Dupa 4h, s-au luat 3GB. Mirific. PSN sucks big time si oricine zice ca nu e asa poate sa-si tina parerea pentru el.
Incearca sa conectezi ps4-ul prin cablu ethernet. Mie mi-a descarcat patch-ul destul de repede...cam 40 min...daca era conectat pe wifi dura mult mai mult...
Eu nu-mi tin nicio consola pe wi-fi. Totul este prin cablu.
HAHAHAHAHAHA am reusit in sfarsit sa instalez giganticul patch ca sa observ ca tot nu au reparat questul "faithful friend" din cauza caruia am pus jocul in standby de la 1.03. Apai cu o asemenea dedicare din partea developerilor o sa cumpar expansionurile cand oi afla ca s-a ajuns cu patchurile la v99.99 :))
Răzvan pt download folosește MTU 1473, mi-a descărcat și cu 10 mega/s azi. Îl folosești doar pt download, daca nu iti merge cu 1473 încearcă și 1492. După ce descarci faci din nou conexiunea, durează câteva secunde, selectezi easy și își face singur. Din păcate asta e soluția până când își repară ăștia rahatul
E ok, prefer sa-i blamez decat sa ma apuc sa modific setarile la router (cred ca asta inseamna, ca nu m-am obosit sa ma documentez, desi am vazut ca s-a tot postat pana acum).
Asta ar mai trebui, dupa ce ca am timpul de gaming atat de limitat.
Setările le faci în consolă, totul e simplu, crede-ma :)
Am încercat în ultima vreme cu DNS-urile Google şi cu diferite MTU-uri, dar n-a vrut cu mai mult de 300 KB/S sub nicio formă. Cum n-aveam ce pierde, am încercat şi cu Setup->Easy. După un scurt "Checking Network Environment", a descărcat patchul cu 8-10 MB/s. Se pare că e şi asta o soluţie.
Am terminat si eu jocul azi si am jucat si toate DLC-urile in afara de ala cu Varcolacul pentru ca are un bug super enervant. ( omori varcolacul si nu dispare de pe harta, sta acolo ca statuia cu viata pe 0 :| )
Per total este un joc exceptional pe mine m-a captivat complet.
Am facut si cateva poze de-a lungul povestii :D