^ Din moment ce jocul ar trebui sa fie stealth...
Printable View
^ Din moment ce jocul ar trebui sa fie stealth...
Nu spun ca nu pare un joc foarte bun, dar ce naiba s-a intamplat cu animatiile ? Parca sunt din ce in ce mai dezamagitoare (mai ales la catarat) cu fiecare joc.
Imi aduc aminte in tineretile mele (prin 2003-2004) ma jucam Pirates of the Caribbean si cred ca am pierdut saptamani intregi cu el, neexistand game guides sau alte modalitati de informare.
So, il astept cu sufletul la gura si chiar sper sa nu dezamageasca si sper ca toate aceste "mici" probleme, de combat, animatii, samd, sa nu traga prea mult jocul in jos.
Grafic, arata din ce in ce mai nasol... mai ales dupa ce am jucat GTA V.
Dezamagitor, sincer. Usor, usor, se duce seria asta. La inceput, animatiile erau geniale, acum au ramas mult in urma. Daca nici grafic nu mai au nimic, iar ca gameplay este la fel de repetitiv...cred ca o sa-i zic pas la serie...
Cred ca simt si ei ca interesul pentru joc este scazut, altfel nu-mi explic de ce scot atat de multe trailere.
Eu renunţ la precomanda mea la S.E....costa 254.92...daca e cineva interesat..
Mie mi se pare funny cum jocul asta mai poate contine numele de "Assassins Creed";)), cand se vede clar ca nu mai are nici o legatura cu originile seriei si cu asasinari, templieri, etc. Si daca vor fi ceva elemente legate de asasini si templieri vor fi bagate acolo doar de umplutura cu siguranta. Numele e pus acolo doar ca sa atraga vanzari, ca altfel "Pirates Creed" ar fi fost mult mai potrivit pt jocul asta:p
Oricum mai au mult de imbunatatit la varietatea misiunilor, mai ales ca s-a dovedit deja in GTA5 ca se poate si mai bine.
da, pana nu scot ceva in Germania nazista nu cred ca mai iau nici eu nimic din serie la lansare.
e tare ca zice "these man and women don't answer to no one" si in trailer sunt numai barbati
http://www.youtube.com/watch?v=tXA8q73QTRs&feature=player_embeddedQuote:
Ubisoft has released a new TV ad spot for Assassin's Creed 4: Black Flag which off the various adventures of protagonist Edward Kenway through his tattoos.
New information on the game's modern day sections have also been revealed by game director Ashraf Ismail on the UbiBlog.
this made my daytatoo sau tatau ?lol..Quote:
Never liked Desmond,maybe it's because he reminds me of Adam sandler
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q6tl-T-GtiM
His story is far more interesting than Edwards...
Mda...nu vad diferenta intre versiunea de PS4 si celalalte de pana acum. Ori toate de pana acum au fost de PS4, ori e o mare bataie de joc.
Oamenii si obiectele inca leviteaza. Obiectele inca trec prin corp, apa este mult mai praf ca in GTA V realizata.
Pacat...
Ala a filmat cu un cartof..jocul arata foarte bine pe ps4..dezamagitor este insa sistemul de combat neschimbat...:(
http://youtu.be/jHDfm2AYZS4
Nah, e stilul tipic ubisoft. 100 de trailere cu 1-2 luni inainte de lansare (vezi far cry 3). Anyways, nu am cine stie ce asteptari de la joc dupa ce am vazut AC 3. Este clar ca nu o sa fie pe cat de captivant a fost AC 2 dar ar putea sa fie un joc bun totusi. Asteptam lansarea si vedem. :)