Il voi avea eu de vanzare (maine sau poimaine) la 230 de lei daca te intereseaza, pt. PS4 :) (sunt din CLUJ).
Printable View
cum poti juca multiplayer pe xboxlive?
care doreste sa facem lvl impreuna ma gasiti in Game: Zarza lvl 10 wizard
Multumesc pentru oferta Ronan, dar cautam sa il cumpar astazi :) Si da stiu ca esti din Cluj, ne si cunoastem un 'pic'. Sunt Tempest de la CS de pe gamez.astral.ro :D
Până la urmă care e cea mai op clasă în RoS?
Nu cred că există cea mai bună clasă. Joacă cu ce-ți place.
Iacătă acu' vin eu de la Altex Vaslui, unde s-au uitat angajaţii la mine de parcă picasem din Lună. "Ce Diablo ? Ce curier ? Cine v-a zis ? Nouă nu ne-au venit nici articolele comandate de Black Friday !"
Aferim, bre. Pe cât posibil, strecoară şi tu un "poate" sau "teoretic" prin posturile de genul ăsta, că pui lumea pe drumuri degeaba.
Puteai şi tu sa verifici înainte să pleci de acasă. Dacă intri la produsul respectiv, dai click pe rezervă în magazin şi alegi judeţul, îţi arată la ce magazine e disponibil. Din câte văd, Vaslui nu este în listă.
In lista pusa de AndreiChirita este si Vaslui.
Din spusele angajaţilor, durează câteva ore de când primesc stocul până se face actualizare pe site. Evident că am verificat înainte de a pleca, dar am crezut că, fiind deja seară, o fi ajuns şi, cine ştie de ce, nu s-o fi actualizat. Ca să nu mai zic că aş fi sunat să întreb, dar n-a catadicsit nimeni să pună vreun număr de telefon pe pagina lor.
Dant3: Da, pe lista lui e şi Vaslui, numai că pe lista de pe Altex.ro cu oraşele unde e disponibil jocul, nu e.
I-am explicat lui chester :) nici eu nu mai verificam stocul pe site daca un angajat Altex imi spunea ca azi găsesc jocul
Cel mai sigur e să suni înainte direct la magazinul la care te duci. Aşa orice angajat Altex de la magazinul ŞM poate să-ţi zică că se găseşte la magazinul Ţ. Teoretic ar trebui să le aibă dacă aşa scrie la ei în inventar, dar depinde şi de seriozitatea fiecărui magazin şi colaborarea lor cu curierii.
Hai ca e bine: Performance Analysis: Diablo 3 at 1080p on Xbox One • Eurogamer.net. Acum nu mai are nimeni motiv sa se planga.
http://youtu.be/lvtMXYHasRQ
P.S. Btw, imi place crusaderul (de fapt crusaderita) :)
Imi pare rau pentru cei care s-au dus degeaba in magazine, dar nu este vina mea ca firma de curierat intarzie sau ca angajatii sunt maimute si nici macar nu stiu ca au primit marfa... In Satu Mare vad ca este pe stoc (judet situat foarte departe de Bucuresti). Ar fi trebuit sa ajunga in Vaslui mult mai repede...nu stiu ce sa zic
Pana la urma a primit cineva Infernal Pauldrons in varianta digitala, sau e teapa? Vad ca de downloadat s-a downloadat... dar ingame nimic. Sau trebuie sa fii la un anumit nivel pt. a le primi? Si parca mai erau niste items ca bonus... well...
Cei care au varianta digitala intrati pe battle.net/xbox sau battle.net/playstation, imperecheati-va contul Battle.Net cu cel de Xbox/PS pentru a primi un inel legendar.
Cat despre Infernal Pauldrons, eu le-am primit de la level 1 dupa ce le-am descarcat cu ajutorul codului primit cu jocul.
Mulțumesc băieți pt frumoasele legendare din mail :> Cea mai tare funcție ever!!
Trimiți mail gifts doar prietenilor conectați în momentul acela, sau nu contează online / offline? Am trimis și eu unul dar nu am observat dacă era sau nu conectat primitorul.
Daca nu gasiti Infernal Pauldrons incercati asa:
1. Close the game (close application)
2. Settings>PSN>Restore Licenses
3. Launch the game
4. Check your inventory, you should now have the items.
A ajuns cuiva Diablo 3 PS4 comandat de la altex?
mie nu.