Witch Doctorul meu l-a invins pe nemesisul trimis de Renegade singur in timp ce eu faceam pipi :))
Auzeam acolo pet-urile ce dadeau pe el.
Printable View
Witch Doctorul meu l-a invins pe nemesisul trimis de Renegade singur in timp ce eu faceam pipi :))
Auzeam acolo pet-urile ce dadeau pe el.
Hei, când găsești acele jurnale audio, sunt redate prin speaker-ul de la controller?
Am inteles ca nu :(, poate se rezolva printr-un patch
Pfff. Chiar aiurea.
Horny Godzilla =))
Mi-am facut o piatra verde maxima si nu mai am nici un ban, 5 mil. gone:-S, but...650K dmg:D, going for 1 mil. dmg:evil:
Din pacate nu prea mai primesc cadouri pe mail:(, se pare ca sistemul e gandit sa ofere cadouri mai des pana ajungi la level 70, fiindca nici mie nu mai imi pica asa des sa trimit cadouri le altii:(
A inceput cineva hardcore mode? Ce clasa si ce dificultate ati ales?
Continui cu barbarul de level 60 de pe PS3 sau incep o noua aventura cu noua clasa, crusader? Pareri?
Barbar all the way, farmezi bountyes si rift pentru iteme and all. Crusaderul e un fel de tank, daca joci alone kinda sux.
Mama ce pofta îmi faceți de diablo
Eu zic ca merita sa incerci si crusader-ul fiindca se aseamana cel mai mult cu barbarul, cine stie poate o sa-ti placa mai mult clasa asta noua, care e un fel de hibrid intre barbar si monk zice renegade:p
Pe mine nu m-a incantat asa mult si dupa ce l-am dus la level 70 m-am intors inapoi la mitralierista mea DH;))
Rasko să nu te pună dracu să-ți faci barbar. E de ***** și nu joacă nimeni cu el.
Pana acuma cu monk e foarte distractiv... este foarte bun pt crowd control :)
De ce zici că e de c@c@t barbatul? Vreau niște argumente că mă bate gândul să îmi cresc unul.
E boring as hell.
Eu am un barbar nivel maxim, e foarte ok, un adevărat Panzer, forța bruta.
Eram glumeț. Eu am barbar :)
Da nu vreau să aibă Rasko ca mine :)
Bine, atunci e nasol barbarul. Rasko, hai să ne facem Monkci.