Top Jocuri Generatia PS3 si Xbox 360
Am cautat pe forum si nu am gasit un astfel de thread, asa cum sunt pe ariile de PS2 sau NES de exemplu. Ar fi bine daca am putea imbina subiectivismul specific unui astfel de topic cu un pic de obiectivism, in sensul in care sa nu introducem in top jocurile la care nu am terminat complet cel putin main story-ul sau pe cele pe care nu le-am jucat dar planuim sa o facem in viitor. La sfarsit putem adauga eventual o lista separata cu jocurile pe care le avem in vedere in continuare.
Criteriile dupa care am departajat jocurile in topul meu personal au fost (in ordinea importantei dpmdv): povestea, elementele noi aduse fata de predecesoarele genului, grafica si gameplay-ul. Recunosc ca pentru mine multiplayer-ul nu reprezinta un aspect de luat in seama cu exceptia seriei FIFA.
Cred ca este mai bine asa. Daca mai pun cativa cate o lista din asta kilometrica, se fac 10 pagini si 3 posturi. - Dj Mo
Nu mi-au placut si nu am putut termina din acest motiv: LA Noire, Prince of Persia (cel desenat)
Jocurile pe care le am in vedere pentru viitorul apropiat sunt: Assasins Creed 3, Bioshock Infinite,Darksiders, Dead Space 3, Fallout 3 New Vegas, Gears of War 3, God of War Ascension, Mass Effect 2 si 3, Silent Hill Downpour, Tomb Raider (ultimul), Uncharted 2.