Originally Posted by
bungabunga
Hai mai ce naiba, inteleg ca tentatia lozului in plic e mare dar nici chiar asa :))
Uita-te la echipa aia de Ligue 1 pe care mi-am facut-o eu ieri, am dat 38k pe Falcao, 15k pe Thiago Silva, 24k pe Lavezzi si 32k pe Alex IF deci in total 109k. Crezi ca exista vreo posibilitate de macar 0.001% sa prinzi 4 jucatori de genul asta intr-un pack de 100k? Nu mai zic ca toti aveau chemistry styles utile, contracte samd, sa zicem ca astea acopera aia 9k peste suta. Si astea sunt preturi de PS3, pe Xbox e si mai nasol ca jucatorii sunt mai ieftini, deci pack-urile renteaza chiar mai putin.
Sigur, poate prindeai Messi IF dar aceleasi sanse le ai sa castigi la 6 din 49 si ala e deja impozit pe prostie =))
De cand joc eu jocul asta singurele pack-uri care au meritat trase sunt alea 5 de 5k pe care le-au dat la aniversare, cu alea nu prea puteai iesi in paguba pentru ca erau niste pack-uri care in mod normal costa de 3 ori mai mult (jumbo gold premium). Hai sa zici la limita ca merita tras si ala de 100k cand erau toti jucatorii din TOTY disponibili, pentru ca probabilitatea de a prinde ceva bun, desi foarte mica, nu mai era chiar nula.
Dar in rest...