Indeed :)))))
Printable View
Indeed :)))))
Nu piratii sunt cei care se vaita, pe aia nu ii intereseaza ca oricum nu au dat bani pe joc, ci cei care au cumparat jocul (vezi forumul STEAM), acolo e durerea. Cat despre faza cu minim 6GB este chiar o bataie de joc, daca era un joc cu o grafica ala Crysis sau BF4 mai ziceam sa o dea in nesimtire, dar asa pe un motor grafic din 2005 dat cu putina vopsea ... sa fim seriosi.
Ma uit acum pe twitch la un stream si nu-mi vine sa cred ce vad: la COD BO2 aveam migration host, aici aveam Server lost connection la aproape fiecare meci, wtf?? Dedicated servers much!
Cu toata seriozitatea, arata ORIBIL. Daca asta e next-gen mai bine ma mut la PS2. :|
Xbox One multiplayer gameplay
Xbox One Ghosts Sniping Gameplay! (Call of Duty COD Ghost Squads Game Play HD) - YouTube
and look at dem next-gen snowflakes :|
Xbox One Call of Duty: Ghosts Gameplay! Safeguard Survival Mode (COD Ghost Squad Game Play HD) - YouTube
yeah... eu zic pass la COD anul asta cel putin.BF4 mi se pare de 10x mai bun IMO chiar daca imi lipseste 60 fps de la COD apare next gen imediat.
iry* nu stiu la ce te ai uitat tu.. dar eu iti zic ca nu am intalnit asa ceva. am jucat dimineata de la 2 juma' pana la 7 si nu am o problema. a mers foarte bine.
Ca si grafica este foarte ok.
Baietii care l joaca. facem si noi un clan al romaniei ? :package:
Pentru cei care au jucat, cum vi se pare online?
Eu to CoD prefer in loc de BF4...
De ce prefer CoD si nu BF ? Poi simplu, CoD "arata" mult mai bine. Am spus ca arata, n-am spus nimic de grafica. Pentru mine e =0 grafica. La BF 3 si 4 ma enerveaza la culme ca e prea mult ALBASTRU.
Nu am probleme cu retina, dar asa vad eu BF 3 si 4.
P.S: Nu am spus ca CoD e mai bun decat BF3 !
Cristy*. e foarte tare mp ul.. ca fan al seriei imi place tot.. n am ce sa obiectez.. ma enerveaza ca se termina repede modul cranked care deja e preferatul meu.. in schimb e totul foarte fain !
Scorurilee :evil:
IGN 8.8/10 - GameSpot 8/10 - Polygon 6.5/10 - Eurogamer 7/10 - Edge 7/10 - Game Informer 8/10
Kotaku Not Yet - OXM 8/10 - GiantBomb 3/5 - Videogamer 7/10 - Joystiq 3.5/5 - Destructoid 5/10
GameTrailers 7/10 - OPM 8/10 - USGamer 3/5 - CVG 7/10 - Digital Spy 4/5 - Game Front 74/100
TheSixthAxis 8/10 - GamesRadar 4/5 - NowGamer 7.5/10 - Gamereactor 9/10 - EGM Now 7.5/10 - Inside Gaming 8.5/10
The Scapist 4/5 - Game Revolution 4/5 - Rev3Games 4/5 - Financial Post 9/10 - Hardcore Gamer 4.5/5 - Push Square 6/10
Lazygamer 8.3/10 - God is a Geek 10/10 - PSLS 8/10 - CheatCC 4/5 - Console Monster 77/100 - Gaming Illustrated 91/100
Metro 8/10 - X360A 80/100 - Digital Chumps 9/10 - MMGN 7.5/10 - The Digital Fix 7/10 - The Gamers Temple 84/100
Lui ElPresador ia placut la nebunie BF4 :)) Sper totusi la anul sa vina si COD-ul cu nou engine ( nu modificat ) acuma numai au scuza ca este hardware-ul invechit , e pacat sa moara o serie atat de fun.
Singurul motiv pentru care asteptam lansarea jocului, videourile lui ElPresador. :))
Trefla = biggest traitor EVER. bf sux :))
Legat de grafica, nu ca as pune eu mare accent pe asta, dar in Ghosts e ORIBILA... Facand abstractie de texturi si detalii, grafica per total are un aspect spalacit, gri, cu aliasing la greu..parca ar fi unul din jocurile alea arcade puse pe un TV cu tub catodic. Ma simt ca un soldat miop, care si-a uitat ochelarii acasa si acum vede totul neclar.
Acum nah, asta o fi compromisul necesar pt fluiditate, fps mare, control cat mai rapid, but still..... nu-mi vine sa iau jocuri dezvoltate si pentru next-gen, pe actualele console, parca arata din ce in ce mai rau.. Si cred ca aici o sa trag linie pt generatia actuala in ceea ce priveste jocurile noi. Poate doar Gran Turismo 6 si viitorul Titanfall pe X360 (asta doar pt ca n-am de gand sa-mi iau X1 right now). Evident nu am inclus aici toate jocurile care deja au aparut, inclusiv Batman si ce alte "restante" mai am pe PS3.
Gah, my eyes..
"Legat de grafica, nu ca as pune eu mare accent pe asta, dar in Ghosts e ORIBILA... Facand abstractie de texturi si detalii, grafica per total are un aspect spalacit, gri, cu aliasing la greu..parca ar fi unul din jocurile alea arcade puse pe un TV cu tub catodic. Ma simt ca un soldat miop, care si-a uitat ochelarii acasa si acum vede totul neclar."
Aceeasi parere.
Foarte greu observ inamicii.
Comparatia grafica intre xbox one si ps4 nu isi are rostul in cazul acestui joc.
La o grafica asa oribila cerintele sunt foarte mari (6gb RAM, 50GB spatiu pe hdd), pe high end pc cu 2x titan SLI (nu al meu) jocul sacadeaza si in meniu, da freezuri in meniul de optiuni, iar in joc fluctueaza foarte rau FPS-urile.
Nu inteleg cum au reusit ei 1080p/720p cand pe pc mult mai perfromante are probleme + ca texturile sa arate decent trebuie puse detaliile pe ultra :|
Intre 360 si pc cu detalii pe medium-high (la 50-60 fps) eu nu observ diferenta grafica si arata la fel ca si mw3 pe ambele
La cat se bateau in piept ca e 'next-get CoD', e la acelasi nivel grafic cu MW3 cu alta paleta de culori.
http://www.youtube.com/watch?v=DPrRU1c4M6M Say whaaat....iry no offence dar nu ai pus mana pe BF4 PC Ultra Settings 60 FPS cu 64 players :)) Pe console e un pi... in ploaie pana vine next gen.
Apropo de hartile imense, ele sunt acomodate pentru next-gen unde limita de jucatori e mai mare, 18 in loc de 12 ca pe current gen.
In alta ordine de idei, voi aveti modul de joc Grind? Eu nu-l gasesc. Am editia digitala, in caz ca conteaza.