il are cineva cumparat varianta digitala de pe marketplace ( xbox ) ? poate ''ne combinam '' ;))
Printable View
il are cineva cumparat varianta digitala de pe marketplace ( xbox ) ? poate ''ne combinam '' ;))
B-)
La mine s-a activat downloadul pentru harta Free Fall dupa ce mi-am luat de pe SEN jocul la 9.99 euro pt PS4.
Vorbesc de harta pt PS3.
http://www.youtube.com/watch?v=GhEEcvrU27Q
Cel mai bun COD abia astept sa-l cumpar......NOT
Faza aia se intampla si la Call of Duty Black Ops 2.
Engine-ul e absolut praf si in multe cazuri este un delay de aprox 2 sec fata de host-ul din lobby(se considera lag compensation).Deh , daca fac milioane dar nu sunt in stare sa faca niste servere dedicate...
Progres chestie se muta de pe PS3 pe PS4 sau se reseteaza tot ?
Se muta
Are cineva varianta digitala a jocului pentru ps4? Întâmpin următoarea problema: în singelplayer, dupa prima prima misiune, îmi apare installing content. Please wait. 3 sferturi s-a încărcat instant, insa restul nimic. Sta asa de 10 minute fără niciun progres. Multiplayer merge. Any ideas?
Eu il am digital. Eu l-am lasat o noapte in standby si au mers toate care nu erau instalate complet. Chiar daca in downloads nu mai apare nimic de tras, de fapt mai exista content de downloadat.
---------- Post added 10-12-2013 at 10:49 ----------
Practic ce ti se incarca instant e deja downloadat. Restul nu.
L-am pus iar la downloadat. Are 2 fișiere. Un update file de 761 mb și altul de 3 GB. Pana la 31 sau cât are e mult. Dar chiar asa, sa nu apară nicăieri ca downloadeaza?
Nu apare din pacate.
Pentru cine vrea sa joace, sa ma adauge pe PSN
Festive DLC, azi pe Xbox, de miercuri si pe Playstation si restul:
IW offers free Festive Weapon camo in Ghosts — One Of Swords
http://oneofswords.com/images/codgho...tiveweapon.jpg
Ieri am intrat si eu in posesia lui si dupa prima zi de joc (in MP) nu pot sa spun decat ca am trait s-o vad si p-asta.Cel mai slab din serie d.p.m.d.v
Nu am deloc senzatia ca joc COD ci mai degraba BF.Este foarte tate copiat dupa BF...daca ma contrazice cineva o sa vin si cu argumente.Sunt jucator de COD de la MW1 incoa si cred ca stiu ce spun.Sunt dezamagit total de MP (in campanie nu am intrat) dar mai incerc...ii mai dau cateva sanse si daca nu ma convinge va fi singurul din serie care va pleca de la mn.
Eu am si BF4, si Ghosts, le-am jucat pe amandoua si pe PS3, si pe PS4, nu e nicio asemanare intre ele. Nu am nevoie de argumente. Eu sunt jucator de COD de la COD1 inclusiv. Deja eram batran cand a aparut MW1. :)
Tibi, te rog termina cu troll-ul. Nu exista nico asemanare intre Ghosts si Battlefield in afara ca se trage cu pusca.
Actually exista, big **** maps sux.