-
ReNeGaDe124: nu era vorba de tine, ci in general. Pe voi doi v-am dat exemplu pt. ca au fost ultimele doua posturi de acest gen. Si da, din pacate in ultima vreme sunt multi care nu se chinuie sa posteze mai mult decat un link. Pentru asa ceva, exista site-uri precum Hottest Game News & Rumors | N4G, twitter & co. Pentru mine mai mult conteaza opinia voastra despre ce se prezinta in acele linkuri, decat linkurile in sine. Altfel, facem un modul cum e pe prima pagina (cel de External News)... sa traga linkuri la fiecare 10 minute din toate site-urile de profil... si o sa stam si ne uitam la linkuri.
Cat despre "Nici tu nu ai detaliat ce vom gasi in linkul de aici: http://www.consolegames.ro/forum/f10...tml#post991442", daca te uitai mai atent, era un raspuns la adresa lui Bodolay Botond, care spunea ca este foarte incantat de modul in care s-a prezentat Nintendo. Eu i-am spus ca e in minoritate, si am pus un link care sa exemplifice asta... In fine, era doar un sfat. Nu e against the rules... asa ca daca nu doriti, nu va obliga nimeni.
-
-
1 Attachment(s)
-