Da te rog! Eu pe baza acelei liste imi voi lua PS4 sau Xbox One.
Halo este deja (l-am trecut ca fiind Halo 5), Below e ceva care mie imi suna a arcade (si am spus ca arcade-uri nu punem)... o sa trec celelalte (desi tare mi-e ca o sa se umple tabelul cu jocuri de Kinect si Move)
---------- Post added 21-06-2013 at 10:18 AM ----------
Anyway, am trecut si Below... Cam mare diferenta de exclusivitati intre Xbox One si PS4![]()
N-ai trecut alea aproximativ 10 jocuri indie prezentate pe scena E3 la conferinta Sony.Ori suntem golani ori nu mai suntem!!
si cu Minecraft ce-i atunci? Si sunt cateva care habar-n-am ce sunt si nici n-am chef sa caut gen Spark Kinectimals d-alea de duminica dimineata dupa betie.
Rasko, da-mi nume si le trec... voi face exceptia asta doar pentru Xbox One si PS4... Fiind console unreleased yet, cred ca oamenii ar trebui sa-si faca o parere mai larga asupra titlurilor pe care le vor avea exclusive pe consolele respective... fie ca e vorba de indie sau nu. La urma urmei, nu e vina mea ca Microsoft nu are self publishing pt. indie developers. So, let it rain!
---------- Post added 21-06-2013 at 10:59 AM ----------
Minecraft... desi nu-l suport, s-a vandut in milioane de bucati (si inca se vinde bine).
o lista cu jocurile indie prezentate la E3 pentru PS4, daca forumul a cerut
le: http://indiestatik.com/2013/06/13/co...e-game-lineup/As with Jonathan Blow’s previously announced The Witness, Supergiant Games’ strategy game Transistor, Klei’s survival game Don’t Starve, Tribute Games’ retro-style shooter Mercenary Kings, a remake of Octodad: Deadliest Catch, Switchblade Monkeys’ brawler Secret Ponchos, the horror game Outlast from Red Barrels, and Ray’s the Dead, a zombie puzzler from Ragtag Studio will all be coming to PlayStation 4. They will each be making their console debut on Sony’s console.
A remake of Oddworld: Abe’s Oddysee, entitled Abe’s Oddysee: New N’ Tasty will also be coming to the PS4.
Da, s-a terminat.
E3 2013: PS4 Confirms More Than 30 Exclusive Titles In Development, And Over 100 Games For The First Year - eGamer
Ignora postul asta daca chiar te refereai la PS3, nu la PS4.
Nu mi se pare corecta lista, este in dezavantajul 360-ului in mare marte.
Suntem pe un forum de console, analizam jocurile de pe consola, nu avem treaba cu PC-ul.
Doar cateva titluri care se regasesc numai pe XBOX360, repet, vorbim de console, Alan Wake, Fable 3, Gears of War 1, Left 4 Dead 1 si 2, Metro 2033...si plus altele,
Chit ca scrie in titlu ''exclusive'' nu trebuie sa fim nemaleabili, ba chiar si in acest context e corect acel cuvant, discutam strict de console si intre ele se produce diferentierea.
S-ar putea scrie jocurile de mai sus plus cele ce au ramas, cu ''*'' specificandu-se ca mai se pot juca pe PC.
De asemenea consider ca e corect sa se procedeze asa si in cazul jocurilor lansate pe PS3 si PSVITA.
Dark Messiah of Might and Magic Elements, exclusiv XBOX360, nivele noi in campanie, mp refinisat, chestiuni schimbate iar daca nu cer prea mult, ar arata mai bine sa fie structurate intr-un anumit fel, ori dupa nota generala/importanta, ori dupa nume, mai bine dupa nota, arata urat sa vedem MGS4 si langa el sa fie BUZZ!UP, nu e estetic sa vedem o coloana cu Halo 3, 4, 5 iar mai jos cu 20 de jocuri sa vedem alt Halo.
Este un thread important, chiar si pentru cei mai varstnici ce-au trecut printr-o perioada a consolei cand a aparut un anumit joc bun si nu aveau pe ce-l juca.
Teo, daca nu ti se pare corecta lista, poti sa faci una mai bine gandita... Nu se supara nimeni (si sunt dispus sa o setez sticky daca e mai ok). Eu am muncit la asta de mi-au sarit capacele (si table-ul existent in vB nu ajuta deloc, e crima si pedeapsa sa scoti un item sau sa adaugi altul).
Problema cu titlurile mentionate de tine... este ca sunt multiplatform. Odata ce sunt pe PC, multi nu mai vad avantajul de a-si cumpara un Xbox 360, odata ce le pot avea pe PC, si chiar la pret mai mic.
Cat despre maleabilitate, eu cred ca de fapt am cam exagerat cu asta... de am ajuns sa accept tot felul de arcade-uri, indie games, kinect games & co.
Titlul spune clar "Lista jocuri exclusive" nu "Lista jocuri bune console"... poate nu ar strica sa facem si un astfel de thread, cu cele mai bune jocuri recomandate pentru fiecare consola in parte.
Cat despre cazul PSVita, e o exceptie care de-acum inainte trebuie vazuta cu alti ochi. Si asta pentru ca Sony a facut obligatorie implementarea PSV in orice joc de PS4. Cu alte cuvinte, tot ce vei avea pe PS4 vei putea juca si pe PSV.
Nu m-am gandit in niciun caz la refacere, ci la imbunatatire.
Nici eu nu sunt acord cu acele indie/kinect games...
Pe mine si pe multi altii nu ne intereseaza PC-ul, majoritatea tinde catre laptop, instrument care se foloseste mai putin la jocuri in comp. cu pc-urile.
Un joc care exista si pe PC si pe XBOX360, il putem numi un joc exclusiv pe xbox cand vorbim numai de console dar ai si tu dreptate in ce zici.
Acum am reciti ce am scris mai sus, nu am vrut sa sune asa, a sunat a critica proasta...stii cum se mai intampla pe net, spui lucrurile cu un anumit ton in minte iar cand citesti peste 2 ore e alta mancare de peste.
ideea e ca MonkY a intrebat dinainte daca se pun si cele de pe pc si lumea a ales sa nu, asa ca toti am fost de acord cu lista curentao solutie de compromis ar fi sa se puna acele titluri dar cu italic sau cu un asterix sa vada lumea ca le pot juca atat pe pc cat si pe x360
![]()
Nu a întrebat, ci s-a exprimat clar că nu intră și jocurile de PC (vezi primele posturi din acest topic).
Așa s-a făcut lista, așa rămâne până unul dintre noi realizează o altă listă în care să fie trecute, după cum a spus și AndRewqp, cu steluță jocurile exclusive pe consolă, dar care apar și pe PC!
Missing from the list:
Playstation 3:
3d dot heroes
Ape Escape
Aquanaut's Holiday: Hidden Memories
Ar tonelico Qoga: Knell of Ar Ciel
Atelier Rorona: Alchemist of Arland
Atelier Totori: The Adventurer of Arland
Atelier Meruru: The Apprentice of Arland
Cross Edge
Derby Time Online
Everybody's Golf 5 (world tour)
The Fight: Lights Out
Full Auto 2: Battlelines
G1 Jockey 4 2007
G1 Jockey 4 2008
Genji: Days of the Blade
Hyperdimension Neptunia
Hyperdimension Neptunia Mk2
Initial D Extreme Stage
Janline R
Last Rebellion
Mahjong Kakutou Club
Mahjong Taikai IV
Megazone 23: Aoi Garland
Metal Gear Online
Mist of Chaos
One Piece: Pirate Warriors
Siren: Blood Curse
Tales of Xillia
Tales of Xillia 2
Tom Clancy's Splinter Cell Classic Trilogy HD
Time Crisis 4
The Tomb Raider Trilogy
Toro to Morimori
Trinity Universe
Trinity: Souls of Zill O’ll
Wangan Midnight
Yakuza: Dead Souls
Yamasa Digi World DX
Asta ca sa fie lista cat de cat corecta.
Bookmarks