Ne-or face cei din MG Orhideea vreo surpriza week-endul asta? Au fost super baieti la ultimele lansari mari :D
Printable View
Ne-or face cei din MG Orhideea vreo surpriza week-endul asta? Au fost super baieti la ultimele lansari mari :D
Scuza-ma, ne cunoastem cumva? Ca vad ca iti permiti cam multe.
E problema mea de unde stiu ca il primesc, marti o sa postez poza cu el. Altex livreaza in 3-7 zile? Imi pare rau sa te dezamagesc, am avut 4 comenzi in perioada asta, si in Sectorul 1 cel putin, TOATE au ajuns a doua zi.
Imi cer scuze daca am deranjat prin simplul fapt ca am vrut sa ajut pe cineva ramas fara comanda. Mare greseala.
inseamna ca esti al mai special. zi asa, sa nu dai sperante oamenilor de rand :)
poti in continuare sa ajuti pe cineva, si eu fac asta cu vreo doua persoane - daca simti ca ti a fost (ti am) ranit orgoliul , permite mi sa mi cer scuze, stiu ca de obicei plebea nu se amesteca cu sange nobil.
cat despre 3-7 zile, am fost informat pt precomanda la cod bo3 ca in perioada promotionala dureaza intre 3-7 zile livrarea - s ar putea sa fi fost doar faptul ca n am cumetri p'acolo.
ps: daca tot te stii cu ei, zi mi te rog daca au adus juggernog, cica ieri nu era in depozit inca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nici macar prieteni nu pot spune ca am acolo, familie nici atat. Dar cand faci cumparaturi de ani de zile dintr-un loc, mai cunosti si tu lumea, mai stai de vorba. Nu doar la Altex, in general. Sau cel putin asa vad eu lucrurile.
Si nu, nu mi-a fost confirmata doar pentru mine comanda, ci pentru toata lumea. Ca ai tu ceva personal cu ei, asta e partea a doua, si e strict problema ta.
Si ca sa nu fiu complet off-topic (e ultimul meu reply pe tema asta):
https://www.youtube.com/watch?v=FfrCJq4BsRE
@Vader: Merci de ajutor, eu insa nu sunt in Romania si astfel nu putem face asa. Intre timp am facut o comanda pentru Pipboy in versiunea de One si ma mai gandesc pana in ziua lansarii daca o trimit inapoi sau o pastrez. De platita e platita deci e a mea momentan.
Anyway, daca mai gasiti pe net comparatii intre console puneti-le si aici :)
Sweet, asta vroiam sa iti dau comment la un post anterior tudy, acum editez :P ai acum best of both worlds doar vinzi jocul pe xbox si iei pe ps4 si pastrezi CE, win win.
Daca e cineva interesat:
http://gamerland.ro/data/data_newsle...1_07_11_49_07/
Bwahahahhaa!
A fost cineva la MG Orhideea , nu au primit inca jocul?
Am avut norocul sa il cumpar inca de vineri. In afara de sambata seara, am tot jucat.
Cu adevarat, un Fallout next-gen. Foarte impresionant din orice punct de vedere. Imaginati-va Fallout 3 pe steroizi. Nu ma face decat sa ma intreb cum va fi si urmatorul Elder Scrolls.
Ca suprafata, pare un pic mai mic. Asta cel putin din ce am explorat eu pana acum si din ce vad pe harta. Grafica e extraordinara. Miscarile fetelor sunt ok. Voice actingul e foarte bun. Faptul ca personajul tau in sfarsit vorbeste, simti ca devine mult mai conectat cu povestea si astfel si tu ca jucator devii mult mai atasat de personajul pe care ti-l creezi.
Inca de la inceput esti bombardat cu questuri si side-questuri care sunt chiar foarte bune. Mergi pe langa un grup de oameni si asculti ce vorbesc si poti primi un side-quest "Got to X place and find out more" Ceea ce mi se pare foarte tare.
Spre deosebire de 3/NV, asta e mai dificil. Primesti mai mult damage. Cand esti otravit de radiatii, iti micsoreaza health bar-ul, prin urmare trebuie sa fii mult mai atent pe unde mergi, ce mananci, ce costum porti cand intrii intr-o zona iradiata etc. Scrap-materials nu mai sunt asa de nefolositoare de data asta. E indicat sa strangi cat mai multe materiale pentru ca sigur iti vor folosi sa iti repari armele. Din cate stiu, de data asta nu mai poti folosi aceeasi arma sa o repari pe cealalta, dar poate ma insel. Exista oricum foarte multe combinatii de customatizare. Probabil nici nu voi folosi macar jumate.
Personajele sunt mai interactive, cu mai multa personalitate si mult mai dense. Sistemul de companion e mult mai bun si mai folositor. Dog Meat rupe tot.
Sunt alte sute de chestii despre care as putea sa vorbesc, dar mi-ar lua "10 walls of text" . Prin urmare, jocul e superb. 2015 are doua dintre cele mai bune RPG-uri vreodata. Bravo Bethesda !
Yoy, cum l-ai cumparat de vineri? Parca vad ca noi astia cu precomenzi le primim la anu' :))
Din cate am observat in thread-ul "ce ne-am cumparat astazi", din Germania (sau Austria), coperta avand USK Altersfreigabe.
Posibil sa ma insel, insa am citit ca in Germania cel putin a inceput de vineri sa apara, pe la GameStop si Saturn. :)
Exact. Media Markt, Berlin. La fel si cu MGS V TPP care aparuse pe 26 august.
Am dus inapoi mizeria de AC Syndicate si m-au lasat sa iau capodopera asta de joc in loc. :D
Deci nu numai la noi se mai fac de-astea :))
Foarte tare, imi place ce aud. Abia astept sa pun mana pe el. L-as fi luat pe PC initial datorita mod-urilor, dar am inteles ca le baga si pe console cumva.
Fallout x Disney Princesses Mash-up
Quote:
A topic has been created exactly for this kind of report on the Neogaf board, with two users providing video evidence of the slowdowns. Apparently, Fallout 4 PS4 struggles particularly inside buildings, where frame rate can go noticeably below the advertised 30 FPS; things get even worse if the players use the scope to aim or get shot by enemies. The reports also concur that this present issue is impacting gameplay in a significant way, as it makes combat more difficult other than the obvious immersion problem.
ps3 all over again :))
just VATS the game...
Sent from my iPhone using Tapatalk
O sa ajunga Fallout 4 la nivelul lui Witcher cand o sa aibe macar o lume la fel de vie, la partea de dialoguri/naratiune/personaje sau la partea tehnica nu mai sunt sperante oricum...