Daca si fallout 4 mai arata urat din ce au prezentat la conferinta inseamna ca eu am nevoie de ochelari, generatia asta nu am vazut un singur joc care sa arate urat din punct de vedere vizual.
Printable View
Daca si fallout 4 mai arata urat din ce au prezentat la conferinta inseamna ca eu am nevoie de ochelari, generatia asta nu am vazut un singur joc care sa arate urat din punct de vedere vizual.
Foarte simplu, contracte foarte stricte de confidentialitate.
Eu personal sunt mai mult ca sigur ca tot ce este considerat "leak" nu e tocmai o scurgere de informatii ci defapt departamentul de marketing incearca sa testeze reactia publicului si sa creeze hype-ul dinaintea lanzarii.
Ar fi bine sa se si limiteze aici cu ce au spus si aratat despre acest joc. Sa lase tot restul nedezvaluit, ca sa ne putem bucura de el in noiembrie si sa-i descoperim singuri eventualele surprize. Zic eu!:-?
Stai linistit ymy... am un feeling ca va fi mai mare decat The Witcher 3... si nu ma refer aici neaparat la dimensiunea hartii... ci asa, ca si story/quest-uri si ce poti face in joc. Si daca au reusit ei sa tina ascuns atatia ani toate cele, sunt sigur ca vor reusi pana in Noiembrie. Desi, cred ca o sa vedem niste trailere criminale intre timp... din acelea sa te faca sa spui "Please take my money!" :D
Las si eu asta aici ca nu cred ca multa lume stie :)
fingers crossed :D
*Quote:
#Fallout4 mod sharing (from PC) coming after launch to Xbox One in early 2016. We hope to bring it to PS4, too. #BE3
(pentru mobile users)
MonkY nu poți te rog sa faci ceva sa vedem si noi Tweet-urile in Tapatalk?
l-am pus ca si quote dant3 special pentru tine, nu vezi nici quoteul?
Din pacate Tapatalk nu suporta bbcode-ul de Twitter (care e un script de fapt). Cel putin eu nu-l vad listat oficial.
Sunt curios ce fel de moduri vor fi permise pe console, pentru ca modurile grafice cu siguranta nu vor fi.
First look at Fallout 4's Pip-Boy wearable!
https://youtu.be/QHeGqDr7iXY
---------- Post added 18-06-2015 at 19:12 ----------
Hahahha, tare tipul: Fan attempts to pre-order Fallout 4 with bottle caps • Eurogamer.net. Sunt aproape sigur ca o sa primeasca un raspuns pe masura de la Bethesda. Facem pariu? :)
Hahahaha, tare, eu i-as trimite jocul
joaca cineva Fallout Shelter ?:) e fantastic jocul :)) de dimineata l-am instalat si nu ma pot opri, GJ Bethesda :yes:
Din păcate e plin de buguri, sper să bage un update asap.
nu am intalnit niciunul pana acum si am vazut ca e versiunea 1.02 deja :-?
Quote:
Can’t decide whether you want to stick with Codsworth or Dogmeat as your companion in Fallout 4? We have good news for you then.
Nice! Am asa un feeling ca vei putea in final sa alegi dintre mai multi companions...
Collector's edition de buget :D
sa stii ca eu chiar m-am gandit ca voi face asta cu ipad mini 2 :)) real pip-boy HD edition
Eh lasa, si cu telefonul merge :))