...off erik. Eu doar ce vroiam sa postez ca la grafica mi se pare ca arata foarte bine :) Oricum fiecare vede cum ii place :D Nu am jucat primul joc, nici nu aveam idee ca este un joc split-screen, dar cu siguranta acesta il voi juca.
Printable View
...off erik. Eu doar ce vroiam sa postez ca la grafica mi se pare ca arata foarte bine :) Oricum fiecare vede cum ii place :D Nu am jucat primul joc, nici nu aveam idee ca este un joc split-screen, dar cu siguranta acesta il voi juca.
Eu sunt un mega fan Army of Two. N-am nevoie de DEMO ca să-mi dau seama de chestii...io-l cumpăr direct! =D>
...și foarte bine c-au scos limitarea pe regiuni. Era super aiurea să vezi că nu poți juca cu un prieten din NTSC.
Tocmai am terminat de jucat demo-ul in splitscreen co-op si e foarte fain. Grafica mi se pare destul de buna pentru un astfel de joc, asa ca nu am de ce ma plange deocamdata, poate doar ca demo-ul s-a terminat unde nu trebuia. :P
Grafica nu e stralucita,controlul e groaznic,scaderi in fps,dar ideea e buna ,macar atat sa fie.
e praf jocu asta. boring, repetitiv, grafica praf, ai praf. nu merita mai mult de un 6 asa. stateam cu amicu si ne bateam joc de joc (lol cum a iesit) in timp ce ne plictiseam impuscand roboti dinaia miscatori.
pana la urma ce facem cu jocul asta ? il cumparam sau nu ?
Il ia cineva d'aici ?
Sunt curios sa vad ce mai zic si alte review-uri .....
Bafta
Eu mi-l iau. Mi-a plăcut primul =D>
Si eu mi-l iau :P Mi-a placut primul mult (COOP) ...+ ca ma bate un prieten la cap sa-l iau ..
...la primul a fost aiurea limitarea pe regiuni. Din c�te văd (că deja am c�țiva care-l joacă on-line din US/UK) acum s-a scos limitarea =D>
Cel mai penal lucru posibil...să vrei să joci/ajuți pe cineva la un joc și să nu poți din cauza limitării pe regiuni. E crima curată...
Jocul asta parca e facut numai pentru CO-OP. 5 min am incercat sa joc cu CPU si mi-a venit sa arunc controller-ul pe geam (ma refer aici la primul joc din serie).
[video=gametrailers;11005]http://www.gametrailers.com/video/review-army-of-two/60752"]Army Of Two: The 40th Day Video Game, Review | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com[/url][URL="http://www.gametrailers.com/game/army-of-two-the-40th-day/11005[/video]
Cineva cu 360 care si l-a luat?
eu caut pe unul cu PS3 care si l-a luat sau si-l ia , ca sa stiu daca dau banii pe el ....
Hahahaha. Am "gasit" o masca.