-
-
Jocul nu este scurt deloc. L-am terminat azi-noapte: total gameplay time 16 ore - si asta fara sa fac cele 22 de challenges integrate in story! Cu aceste misiuni se mai pot adauga 5-6 ore lejer!
Este fenomenal!!!! Nota ZECE cu stelute de vrajitoare!
-
...ai uitat ce era mai important! -> :witch:
-
Veti avea o surpriza pe melodia asta:
http://www.youtube.com/watch?v=ZIDYqECkhGA
Daca veti juca.....
-
1 Attachment(s)
-
-
-
Am jucat si eu demoul azi si am ramas cu o impresie foarte placuta. Asta o spune cineva care n-a jucat nici un DMC.
-
-
am jucat putin demo-ul azi. foarte frumos jocul. il iau sigur cand se mai ieftineste.
-
-
-
-
1 Attachment(s)
-
Deci mai mult din plictiseala am luat si eu demo-ul pe Xbox azi. M-A SPART jocul ce tare e! Maine ma duc sa mi-l cumpar! Aye! :D
-
Jocul e nemaipomenit. Nu o sa regreti banii dati pe el. L-am inceput ieri pentru a 3-a oara. E unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat.
-
Cand a aparut jocul? Am cautat pe google si scrie ca va fi lansat pe 5 ian 2010 si din cate stiu eu mai e ceva timp pana atunci. :)
-
Eu am versiunea Japan care a aparut pe 29 Octombrie.
-
prima impresie dupa demo nu a fost asa de favorabila...mi s-a parut o copie clasica devil may cry..si aceeasi serie..nimic nou...insa sper sa ma insel ..la cele spuse de voi pe aici imi face sa imi schimb aprecierile si sa ii dau o sansa
-
Am downloadat si eu astazi demoul de pe PSN si WOW WOW WOW.
E excelent jocul, foarte foarte bun :applause: Am ramas masca, BESTIAL e tot ce mai pot spune. Acum dilema, il iau acum la pretul piperat la care este sau astept pana la anul? :)
Mama ce perioada buna sa fi gamer, cate jocuri fenomenale. Numai bani sa fie :P
@Hyp: Nu stiu de ce nu ti-a placut, incerca sa-i mai dai o sansa. Mie in general nu-mi place nici un demo de la nici un joc, dar asta m-a dat pe spate.