Problema s-a rezolvat de la sine, lol.
Printable View
Problema s-a rezolvat de la sine, lol.
https://www.youtube.com/watch?v=D-CBjZx_1sw#t=31
de pe vremea cand trebuia sa fie Third Person
Jocul merita chiar daca nu esti un super fan al filmelor :)? Ce este mai exact, seamana mai mu cu dead space sau cu the last of us in materie de gameplay?
daca iti plac jocurile in care trebuie sa supravietuiesti nu sa te duci guns blazing merita
ca si gameplay, zic ca seamana cu Thief-urile alea mai vechi
Voi pe ce dificultate l-ati jucat? Am inceput direct pe hard, sunt pe la misiunea 6, but this sh!t is brutal. Mor extrem de des, ala aude si cum imi creste parul si fuge direct la mine. Am gresit incepandu-l pe hard? :|
eu tot pe hard l-am jucat. trebuie doar rabdare multa si sa folosesti tool-urile alea. decoy and chestii
Intrebare: daca pierd vreun blueprint in vreun capitol, le gasesc mai tarziu sau trebuie sa ma intorc la locatia respectiva? Nu mi-am dat seama daca story-ul impinge spre backtracking sau nu.
o sa faci si backtracking dar nu in toate zonele, asa ca e bine sa le gasesti pe toate
in carcasa jocului am coduri pentru 2 dlc-uri: crew expandable si last survivor. desi l-am cumparat sigilat, doar codul de la crew expandable mi-l ia, celalalt zice ca nu e valabil sau ceva de genul asta. jocul e ps4. trebuie sa termin jocul sa-mi ia codul sau ce?
Nu trebuie sa termini jocul sa poti face reedem la DLC-uri. Mai precis, spunene ce eroare iti da sau ce iti spune acolo. Esti sigur ca dai reedem code in store de aceiasi regiune ca a jocului?
"The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid"
culmea este ca celalalt cod pentru crew expandable din aceeasi carcasa a mers fara probleme. jocul este pentru regiunea 2 iar contul meu este pe ro.
Prepaid card? Ce DLC ar trebui sa-ti dea codu?
last survivor. pe hartia cu codul spune ca e valabil pana in nustiuceluna/2016
Nici nu ar trebui sa aibe o data de valabilitate, doar e un DLC cu care sa vandut editia Ripley(daca nu ma insel si imi audc bine aminte) Nu stiu ce sa zic, te pot ajuta cu link-ul asta : Forum - Alien Isolation
E forum-ul oficial al jocului, probabil mai intra si developerii pe acolo. Lasale scrisa problema!
l-am terminat, mi-a placut foarte mult, este unul din cele mai faine jocuri
Quote:
Dying to get your Alien fix? Alien: Isolation - The Collection is now available.
This special edition includes the game as well as all of the additional DLC. The PS4 and Xbox One version will be $40 but the Steam version, which normally retails for $60, is on sale for 50% off until tomorrow as part of a launch day promotion.
Sega also announced that they have dropped the price of Alien: Isolation on all PS and Xbox consoles to $30 as of today.
o sa fie si fizic?
Nu cred...
Donez un cod pentru "Crew Expendable" ps4 only :D Astept pm de la doritori.