Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 74 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1480

Thread: Red Dead Redemption 2 / Online

  1. #981 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar

  2. #982 SP
    Junior Member Al3x_nike's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Nu esti singurul.. am vaut zeci de thread-uri pe reddit in care se plang oamenii de implementarea slaba a HDR-ului. Am incercat si eu aseara sa mut de pe HDR pe SDR si intr-adevar se vede mult mai clar si mai colorat, dar se pierd foarte multe detalii pe timp de noapte in cazul SDR-ului. Devine prea intunecata imagina si ai parte de crushed blacks peste tot..

    Am ales intr-un final sa raman pe HDR si sa ma mint singur ca asa a vrut intr-adevar R* sa arate jocul. Till the next patch!
    Probabil joci pe xbox si dezactivezi HDR-ul in timpul jocului din meniul consolei, de aceea ai parte de crushed blacks si se vede mai intunecat noaptea. Daca o sa iesi din joc, dezactivezi HDR-ul, dupa care pornesti jocul, nu o sa se mai vada asa. Nu am inteles nici eu fenomenul acesta, daca dezactivezi in timpului jocului, pare ca se schimba HDMI Black level.
    Oricum mie imi place mai mult cum se vede cu HDR, pare mai real, singurul lucru ce nu imi place, este ca se vede mai intunecat. Am setatarea HDR la joc pe 200.

  3. #983 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Raspuns oficial din partea R* oferit unui user de pe un forum din afara la problema HDR-ului:
    Cam de kko solutia lor, care pare ca nici n-ar rezolva problema.


    L.E. si o analiza de la Vincent Teoh:
    Attached Images Attached Images image.png.0614bad9a212ef94e75d315b3f401361.png

  4. #984 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cum ati dezactivat HDR-u? Din consola sau din TV?

    Jocul vad ca nu ofera optiunea asta in meniu.

  5. #985 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Pana acuma singura chestie ce ma enerveaza e ca nu este un meniu special pentru itemele de la Trapper sau Fence etc, ca sa pot sa stiu ce trebuie sa vanez sau sa adun. Trebuie sa tin minte ce are ala de vanzare mai tot timpul si ce resurse ii trebuie sa o poata crafta, plus ca daca uit, trebuie sa ma intorc iar la un NPC care e la sute de kilometrii. Ar fi putut baga la compedium si treaba asta.

  6. #986 SP
    Member Mishy's Avatar
    Unde pot sa vand ceasurile si inelele pe care le tot gasesc? Stiu ca le pot dona in tabara, dar presupun ca pot fi si vandute.

  7. #987 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    La Fence, insa daca esti inca pe la inceput trebuie sa mai joci ceva story. Eu abia l-am deblocat

  8. #988 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Pentru cei care cred ca toate open-world-urile tre' sa fie la fel.

    https://kotaku.com/red-dead-redempti...nds-1830101610

  9. #989 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Cum ati dezactivat HDR-u? Din consola sau din TV?

    Jocul vad ca nu ofera optiunea asta in meniu.

    Pe PS4 poti dezactiva HDR-ul din meniul jocului Setari --> Display
    La XOX trebuie sa dezactivezi HDR-ul din meniul consolei. Am inteles ca este ideal sa dezactivezi HDR-ul pe XOX inainte de a porni jocul, pentru a nu mapa gresit culorile.

  10. #990 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Bine că ăia de la DF au mers me burtă...

  11. #991 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vezi ca a fost postat mai sus. Iar aia de la DF nu au mers pe burta. A fost articol intreg pe EuroGamer. Doar ca nu au facut si video.

  12. #992 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    A fost articol după vreo 4 zile de la lansare. Nu vad nicio postare...

    PS: Daca te referi la articolul pus de clovnusor, s-au trezit sa scrie după ce s-a plâns lumea că nu e ok HDR-ul

    PPS: vad doar un link pe care scrie YT video, cred că ăla e. Daca nu vad imagini, nu am de unde sa ghicesc ce este.

  13. #993 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    @Dant3,cu 6 posturi mai sus de-al tau este acelasi video postat de keanusta.

  14. #994 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Care-i faza cu caii in joculetul asta? De ce sunt atat de reali? De ce sunt animati atat de bine? De ce maraie,se sperie, gafaie si necheaza atat de convingator? Bois, pana sa ma luati cu c****le care se micsoreaza, tin sa zic ca in restul jocurilor in care caii sunt mijloc de transport (cu exceptia Shadow of the Collossus dar si ala e depasit acum) n-am simtit ca respectivul e un lucru viu ci doar un mijloc pt a ajunge din pct A in pct B. Faptul ca trebuie sa ai grija la orice obstacol nu numai pt siguranta ta ci si pt a calului ma da pe spate de fiecare data cand intru in joc. Prima sesiune de gameplay dupa intro am luat-o aleator pe harta si am ramas surprins cum am intrat cu calul in alt calaret, s-au dat cap in cap, peste cap, al lui a murit pe loc, al meu schiopata, calaretu ala a inceput sa ma impuste si am fost nevoit sa-i smulg capul de pe umeri. In alte jocuri collision detection-ul ar fi facut ca eu si celalalt calaret sa nu ne intersectam (chiar si in primul RDR) dar aici, orice groapa mai adanca sau bolovan/copac/whatever reprezinta un pericol pt cal si implicit pt calaret. E impresionata atentia pt detalii, iar aspectul asta face ca riding-ul sa fie mult mai mult decat mergi de-acolo pan-acolo ca in alte open-world-uri.
    Carry on.

  15. #995 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am reusit astazi sa testez RDR2 pe un TV 4k HDR si PS4Pro. Nu stiu daca avea importanta locatia unde eram in joc insa imaginea mi se parea mai placuta si mai naturala cu HDR dezactivat.
    O chestiune mai deranjanta mi s-a parut sharpness-ul, jocul arata soft, la prima impresie pare totul ok si normal insa dupa ce l-am comparat cu God of War, ambele 4k pe acelasi TV, diferenta mult prea mare in defavoarea RDR2.

    Pentru mine, cel putin, nu este inca momentul pentru RDR2. Astept sa se rezolve aceste mici chestiuni tehnice pentru a ma bucura la maximum de el.

    Gameplay-ul in schimb mi s-a parut senzational! Multe persoane spuneau ca se misca personajul cu delay sau greoi, nicidecum, este mult mai natural si placut de controlat decat pare in filmulete.

  16. #996 SP
    Junior Member seba890's Avatar
    Tocmai am citit pe reddit ca este un "game breaking bug" la inceput de chapter 2. Din pacate eu il am si chiar ma gandeam unde ii John, copilul etc. in camp.

    "I try make it short,

    when you reach start of chapter 2 don't do anything before speaking with John,Abi,Jake and Sadie.

    and do not do uncle mission first(you can do it as second mission).

    Otherwise you might lose those 4 characters for the entire of the game( beside scripted missions).

    Pls upvote so people know

    EDIT: I see many people asking how to fix this. So here are the steps: 1.Save at start of chapter 2. 2.Talk with Jhon,Abi,Jack and saide. 3.Sleep until night to make sure they are still there 4.Do any mission EXCEPT UNCLE mission. 5.go back and see if they are still there. 6.Enjoy the game.

    Now I'm not sure if that's the fix but it worked for me the 2 times I test it out."

  17. #997 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dubios, ce pot sa zic. Asa se vede cine joaca jocul si se bucura de el si cine joaca jocul doar ca sa-l termine.

    Eu mereu petrec timp in camp si vorbesc cu toti si vad cine, ce nevoi au.

    Am un prieten care-i la Chapter 4 in ~15h de joaca. Eu sunt la inceputul Chapter 3 in ~40h.

    Asa sunt si cei care au 1000 de glitch-uri si probleme de control cu omul sau cu calul. Oamenii care apasa incontinuu pe viteza/alergare ca sa ajunga mai repede la destinatie.

  18. #998 SP
    Junior Member seba890's Avatar
    Deci ii de vina omul ca jocul are bug-uri ? Ca nu inteleg ce vrei sa zici. Nu ma intelege gresit, imi place extraordinar de mult jocul, s-a meritat fiecare leu pe care l-am dat si nu am nici o problema cu controlul, calul, camera etc. Dar sa zici ca ca sunt 1000 de glitch-uri/bug-uri din cauza ca un om a terminat jocul mai rapid (fara cheat-uri sau alte smecherii) mi se pare ciudat.

    Eu de exemplu sunt inca in chapter 2 dupa 30 de ore de joc si am probleme cu bug-ul respectiv. Nu mi-a trecut prin cap sa merg sa vb cu John in camp fix la inceput de chapter 2, dupa ce am vb tot drumu de pe munte cu el in timp ce eram in caruta.

  19. #999 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    In mod clar nu e vorba ca-i de vina omul, dar eu personal, imediat ce am ajuns in noua locatie, eram curios sa vad ce si cum pot interactiona cu toata lumea din camp si ce se poate face. Mi-a facut placere sa-mi iau timpul necesar pentru discutii si bonding cu oamenii aia, la fel cum si acum imi face placere sa pierd ore intregi la pescuit cu cate unu sau in jurul focului la povesti.

    Referitor la control, am vazut zeci/sute de filmulete/gifs cu blocari in texturi, obiecte, lovit de bolovani, copaci, trenuri. Si in toate se vedea clar cum alerga calu ala ca disperatul.

  20. #1000 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Quote Originally Posted by seba890 View Post
    Nu ma intelege gresit, imi place extraordinar de mult jocul, s-a meritat fiecare leu pe care l-am dat si nu am nici o problema cu controlul, calul, camera etc.
    Scoate autoaim si lock-on inclusiv pe cal si mai vorbim. Singurul lucru pe care l-am gasit care face jocul cat de cat mai jucabil e un controller Elite de Xbox(probabil Scuff Ps4 face la fel) care are optiuni exta pentru sensitivity, gen mai agresiv. Jocul se axeaza clar pe narativa, insa urasc faptul ca shooting-ul si in general gameplay-ul e mai mult un mijloc de a-si livra povestea si nu atractia jocului.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 74 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast

Similar Threads

  1. Red Dead Redemption By Nash in forum Console Club
    Replies: 1376 Last Post: 10-10-2023, 09:53
  2. Zvon: Red Dead Redemption 2 By Dant3 in forum Console News
    Replies: 14 Last Post: 21-07-2012, 17:39
  3. Red Dead Redemption By doriant in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 6 Last Post: 09-02-2011, 13:52
  4. Online Co-Op Red Dead Redemption By sahara in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 25-06-2010, 13:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts