Mie mi se pare ca arata foarte bine.Unele aspecte si detalii m-au surprins foarte mult, gen iarba de la inceput de pe stadion.
Printable View
Mie mi se pare ca arata foarte bine.Unele aspecte si detalii m-au surprins foarte mult, gen iarba de la inceput de pe stadion.
Joc de duzina. Gameplay dedicat anului 2001. La capitolul grafica nu pot spune decat un singur lucru: mediocru. Faza cu 2 arme reduce mult pentru mine distractia. Sa vad ce ofera pana la sfarsit. Ma plictiseste groaznic, dar sunt dispus sa-l duc pana la capat. Poate este doar linistea instalata inaintea unei furtuni.
Hai sa fim seriosi, grafica e oribila, texturi de rezolutie foarte mica (asta cu toate detaliile la max pe un gtx460). Ma asteptam la mult mai mult, mai ales ca e engine Unreal. Din joc nu apare deloc asa, parca e fix engine-ul de Doom3 cu rezolutii mai proaste.
In schimb imi place faptul ca e shooter clasic, mergi si impusti, mai cauti un item, mai conduci o masinuta, dar nu ai puzzle-uri complicate, upgrade-uri complexe la arme, armura, etc. - urasc chestiile astea intr-un shooter, daca vreau asa ceva ma joc RPG. Vreau shooter, vreau sa admir decorul si sa improsc inamicii pe pereti, nu sa fac quest-uri si sa ma gandesc ce sa-mi upgradez.
Jocul isi merita nota data de IGN pe deplin. Texturi si animatii ramase din prima versiune a jocului, gameplay plictisitor si umor tras de par si total neinspirat. Intr-un fel ma asteptam deja la asta, nu poti sa lucrezi la ceva timp de 13-14 ani si sa fie la fel de bun si competitiv ca alternativele din momentul lansarii.
Un singur lucru imi place la joc insa, subliniaza foarte bine contrastul dintre jocurile si tehnologiile de acum 14 ani si cele din ziua de astazi. La inceputul jocului cand iesi din lift prin partea superioara am avut impresia ca joc primul Half Life pentru ca texturile erau identice.
Hmmm, daca sunt multi care au renuntat la comanda pt editia de colectie poate vedem o scadere de pret si cumpar si eu o bucata. E adevarat ca figurina e mica si ca pachetul de carti e "standard", dar are multe chestii in pachet si aia imi place :)
Daca ar scadea pe la 30 lire editia de colectie cred ca m-as baga la una :)
Pentru cei care sunt curiosi cum a fost la lansarea de la Concept Store, aveti aici pozele. Enjoy ! :) (daca nu puteti accesa, acestea sunt postate pe contul de Facebook al Genius Romania - le gasiti acolo).
Foarte fain! B-)
...ce mă disperă, c�teodată, că stau �n Cluj şi nu pot ajunge peste tot c�nd am chef :-S :)
Cred ca aici e o problema de asteptari.Nu ma asteptam la absolut nimic de la el, asa ca absolut ce ofera ma surprinde.Nu ma asteptam sa sa merite cei 13-14 ani de development, but hey, you play as Duke Nukem, si campania single player chiar e destul de solida,spre deosebire de toate COD-urile astea milkuite(cel putin in opinia mea), si imi place lumea pur si simplu, cu Duke fill stuffed si tot felul de tampenii.Legat de grafica, nu te poti astepta la crysis level de la un joc ce foloseste Unreal Engine 2.5, cand acum se foloseste Unreal Engine 3 si se lucreaza la a 4-a versiune.Practic foloseste un motor putin adaptat fata de Unreal Tournament 4, asa ca avand in vedere acest aspect am zis mai devreme ca arata bine.Intradevar, comparandu-l cu Witcher 2 sau altele de genul nu-l va pune intr-o lumina buna,dar heh, nu graficele conteaza, atat timp cat nu sunt atroce.
Vorbind de grafici, cam care e diferenta intre versiunea de Xbox si de pc?
;)) Ce prostioare spui;)) jocul asta nu are relativ nimic in comun cu duke nukem foreverul care trebuia sa iasa in 97. Jocul a fost inceput de 3D Realms si terminat de GearBox, dar pana sa preia acestia titlul cei de la 3D Realms au avut mai mutle tentative de a scoate jocul pe diferite platforme... si faceau tot jocul, toata grafica , practic de la inceput de fiecare data cand aparea o consola nou:)
Daca ai avea tot timpu' dreptate si nimeni nu te-ar intelege tu cum ai fi? 8-|
ON:
http://www.escapistmagazine.com/vide...-Nukem-Forever
Clipu' ii din 2009 da' ii distractiv.
Da, sunt foarte deprimat si agresiv pentru ca nu ma intelege nimeni, ma gandeam sa imi tai venele, ce zici? Ce-ar fi sa va vedeti voi de treaba voastra?
Legat de Duke Nukem, jocul are la baza acelasi scenariu din versiunea originala din 97, dar a fost remodelat si reprogramat de n'spe mii de ori datorita caracterului perfectionist al lui George Broussard si al neglijentei celor care l-au finantat pentru ca s-au lasat dusi cu zaharelul pe banii lor timp de 10 ani.
Dezamagire maxima, nu face nici cat o ceapa degerata. Au mai pus si filme la sfarsitu jocului (btw, scenariu ala leaked, este bullcrap, pt ca jocu e taiat de la jumate, 50% din scenariul ala nu exista in joc, cutbacks, bataie de joc, etc) din care arata ca jocu de fapt era gata singleplayer in 2008, asa, campanie de 4 ore, si apoi au stat 3 ani pt port xbox ps3, si multiplayer. Patetic.
Sa nu mai zic ca 90% din joc, shrink bull**** gameplay, shrink car bull**** gameplay, car bull**** gameplay, turret bull**** gameplay, airplane turret bull**** gameplay, mai baga niste car caca gameplay, hai niste turret gameplay, spam de bazuci numa la boss, restu jocului numa cu 2 arme, ce mai, exact cum am prezis asa a fost. Iar la sfarsit cand am vazut cum se termina, mai aveam putin si regurgitam pe monitor.
Cred ca 5$ merita jocu asta, si si asa nu l-as mai juca vreodata in vecii vecilor.
Sters de pe hard cu spaclul.
La revedere, Duke Pukem.
Sa vezi acum vanzari de Duke Nukem pe aria Bazar:))
se pare ca si destructoid le-a ars o nota de mama focului
Review: Duke Nukem Forever- Destructoid
Eu oricum o sa vreau sa joc Duke nukem si avand in vedere ce note mici a luat cred ca o sa scada pretul jocului ....rapid! Poate si la Balls of Steel edition (desi sincer nu cred ca il mai vreau). Daca o sa fie pe zavvi 15-20 de lire atunci poate o sa il incerc si eu. Pana atunci... nici nu discut. Am de cumparat alte jocuri mai bune (la vara am de recuperat de doamne fereste :-SS)
Tot il cumpar dar sa se ieftineasca, cum zice Tudoran ;)
gameplay walkthrough preview
http://www.youtube.com/watch?v=Sp0apgYQRl4