noul meu costum :D
Printable View
noul meu costum :D
destul de fad finalul ..
bai da greu este sa deblochezi costumul lu' Altair prin aplicatia de pe telefon.. iti cere asasini de level 16 , am de level 20+ si nu pot sa fac misiunile..
sa vezi cum era daca ti se si reseta progresul de vreo 2-3 ori
eu de frica asta mi-am tot sincronizat salvarile prin upload manual pe PSN :)
nu de alta dar am jucat ceva zile la el si tot nu-i 100% si cred ca n-am sa am rabdare sa-l fac 100%
Champion este ultimul grad ?!
Nu , ultimul este Legend , mai sunt destul de multe pana acolo . Poti sa intri in meniu la My Brotherhood > Assassin Rank si dai in jos sa vezi.
mp-ul functioneaza ok
adica gaseste repede oameni online , insa mai sunt intreruperi pe conexiuni dar macar nu s-a intamplat niciodata sa crasheze sesiunea.
treaba e ca lumea fuge repede pe obiective , n-au nici o treaba cu strategii sau stealth
D-aia e bine sa joci cu prietenii. Va coordonati prin casca si gata.
pai nu prea il mai joaca nimeni.. :) (din lista mea)
oricum te plictisesti sa tot faci misiunile dupa cateva ture, dar este interesanta totusi abordarea.
---------- Post added 06-01-2015 at 20:28 ----------
nu mai este mult pana pe 14 :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pi58rAP0Bu8
mdeah, dupa ce am dat unlock inclusive costumului lui Altair, si fiind 100% synchronized, m-am trezit in seara asta ca outfitul lui Altair e din nou blocat in joc. Mi-am verificat companion app-ul si sunt 100% (progresul s-a pastrat), am verificat jocul in sine si sunt 100% sync. nu inteleg ce s-a intamplat.
Eu mai am pana sa deblochez costumul lui Altair , cam asta mai fac si noul DLC, in rest cam gata :)
---------- Post added 07-01-2015 at 22:04 ----------
live
Twitch
As vrea sa cer banii inapoi celor de la Ubisoft. E jenant... desi jocul arata bine, se misca bine... eu unul nu accept asemenea bataie de joc. S-a blocat de 3 ori in meniu... am murit de 5-6 ori pt. ca mi-a ramas personajul agatat intr-o scara sau un obiect (si asta in doar cateva ore de joc)... am deblocat un costum ca dupa ce am intrat in joc sa vad ca e la loc blocat. Caractere care merg prin aer... questuri pe care nu le pot face pt. ca nu mai exista "obiectul". Nota 1 (i-as da zero, dar are +1 pt. grandoare).
Pacat... putea fi un joc de nota 9-10...
npc zburator da, dar la restul n-am avut probleme.
A reusit cineva sa downloadeze DLC-ul? Eu nu il gasesc pe store :)
Eu am contul pe US si tot nu apare...
eu stiam ca pe 17 se lanseaza pe ps4.
---------- Post added 13-01-2015 at 11:44 ----------
prima oara vine pe xbox
eu il downloadez acum aprox. 8 gb
Ce platforma?