Daca as fi fanboy asa as face...dar nu sunt! Sunt doar un tip de treaba...doar rautacios :))
Printable View
Daca as fi fanboy asa as face...dar nu sunt! Sunt doar un tip de treaba...doar rautacios :))
https://www.facebook.com/events/953427071338495/
participa careva ?!
+1 aici, precomanda data azi, PS4, psn id phaze0r :)
De mentionat ca se poate face preload de duminica.
sa recapitulam,deci avem asa :
eu ,trefla, jacksonickus, nameless_fear, phaze0r - ps4
miami x1
vallio - x1 sau ps4 (sa speram ps4 :p)
azi l-am platit si eu digital,acum astept :-SS
Eu mi l-am luat pe xbox one, pt timed dlc
deci campania este in stil crysis :)
pe mine nu m-a convins jocul sa-l cumpar, desi arata destul de bine si pe oldgen , insa prea mult SF pt COD.
Pe Ps4 îl iau :)
Si eu am precomanda pe PSN USA. ID: Belphegor_Sade Joc mai ales hardcore KC si DOM.
La cat sa ne setam ceasul de PS4 ca sa deblocam jocul mai repede pe 3.11?
GAMING: Call of Duty - Advanced Warfare – AGERPRES
si eu merg pe varianta altex, PS4. Am vazut ceva versiune one day early access, 10 lei mai scump. I guess no shaorma for me that day.
Daca intereseaza pe cineva un cont cu COD Advanced warfare primar cu 25$ uite aici: Call of Duty Advanced Warfare PS4 ESP Latino PSN USA Cuenta Principal Digital | eBay
Eu am cumparat de la userul respectiv acum vreo 4 luni si merge totul inca perfect, deci nu aveti ce sa va faceti griji omul e serios.
---------- Post added 31-10-2014 at 11:58 ----------
Sa nu uitati sa adunati pretul de vanzare plus "transportul" asa ajungeti la 25$.
---------- Post added 31-10-2014 at 12:04 ----------
uite aici si Day Zero Edition 27$ Call of Duty Advanced Warfare PS4 Digital Primaria 03 11 2014 | eBay
---------- Post added 31-10-2014 at 12:14 ----------
Eu tocmai mi-am cumparat Day Zero edition de la cel de pe ebay cu linkul de mai sus.
Va zic daca totul e ok daca mai vrea cineva sa ia si are dubii, doar pe 3 Noiembrie cand primesc datele contului.
Dada, preload de ieri si eu, tot pe PSN USA. Instalat, ready to go in 2 days and 16 hours woohoo! Let the rushing begin!
Preload disponibil acum si pe PC. ( 36 GB MP only )
Eu il iau pe PS4. Vad ca astia de la Altex il au deja in stoc. Oare il gasesc in magazin sau trebuie sa astept pana luni :))? Nu prea m-a uimit jocul prima oara, dar acum parca nu mai am rabdare sa-l joc :D
As vrea sa fac share cu un prieten la season pass...are cineva idee cum as putea sa fac asta? Stiu ca e mai complicat pe ps4...
Am jucat azi vreo 5 misiuni. Pana acum regular call of duty action, adica... action :) Mi-a placut in mod deosebit misiunea nr 2, care e un fel de training, ft interesant facuta cap coada.
Ca mentiune, l-am primit azi de la emag. Xbox one version. Nu am intrat inca pe online. Coop mode e unlocked from start, nu stiu ce sa zic insa de zvonul cu zombie mode. In meniul principal nu e.
Nu este niciun zombie mode , este doar o runda bonus la Survival Mode ( Coop Mode ) in care apar niste zombies cu exosuits.