Sindel si Scorpion "human skin" arata superb.
Printable View
Sindel si Scorpion "human skin" arata superb.
apare si Baraka la 1:08
Mi se pare un numar foarte mic de kombatanti in MK X, doar 18 :(
Pai cand ma gandesc ce-a fost in Armageddon...
sper sa nu bage 10 personaje in DLC-uri :(
Aveti idee ce include acel Kombat Pack? Oare este Season Pass-ul?
In mod sigur o sa mai bage cacalau personaje prin DLC-uri, ti-o promit eu. Dar eu as fi vrut o lista mult mai mare de personaje care sa fie incluse si in story. Degeaba baga personaje prin DLC-uri daca o sa fie ca jocul precedent unde singura povestioara legata de ele o auzeai in arcade mode la sfarsit. Universul MK e unul complex si fascinant si as vrea sa vad mai multe personaje deja existente spunandu-si povestea.
Sunt cel putin 24 personaje +dlc(se zvoneste cam 30).Season Pass-ul e de fapt kombat pack si cuprinde 4 personaje(2 guest)+15 skin-uri.Nu se stie cati apar in story mode si care sunt ,,jucabili dar sunt sigur ca o sa fie destul de lung si cu multe surprize.
Aici zice ca sunt doar 18: Fighters - Mortal Kombat X Wiki Guide - IGN
Nu se stie daca o sa fie playable. La 1:08 apar doi tarkatan rasa de care apartine baraka.
Mda, am inteles gresit inseamna.
damn!!! where is Smoke :((:((:((
Mobile oare inseamna tablete, telefoane si ps vita?
cred ca da
Probabil va fi ceva similar cu varianta de Injustice, care exista momentan pe tablete/telefoane. Dupa cum arata, pare sa arata mai bine, deoarece Injustice are alt stil de joc, fata de cel de pe console.
ZOMG, MK X pe iPad. Oh, hell yeah!
http://www.mortalkombatonline.com/pe...yImage&id=5427
---------- Post added 05-03-2015 at 00:49 ----------
Mortal Kombat Online - The Ultimate Mortal Kombat Experience
sonya , jax si cage
REPEDE precomanda la Media galaxu sa luam bandana
Numai daca o platim primim bandana si numai primele 200 comenzi indigerent de platforma