Salut. Ziceti-mi si mie un atacant din Liga BBVA sau spaniol in afara de Chicharito care sa fie peste el sau la fel de bun. Dar sa nu conste peste 15-20k coins.
Printable View
Salut. Ziceti-mi si mie un atacant din Liga BBVA sau spaniol in afara de Chicharito care sa fie peste el sau la fel de bun. Dar sa nu conste peste 15-20k coins.
Stie cineva ce setari trebuie facute in UltimateTeam pentru a juca doar cu playeri din Europa ? M-am saturat sa imi pice cate unul din "Somalia" :)) sa frameze in ultimul hal...
O sa ma intreb toata viata de ce lumea cumpara jucatori de teapa lui Ibarbo. Eu joc Fifa UT ca sa imi fac cea mai buna echipa din jucatorii care imi plac. Nu stiam ca Ibarbo are atati de multi fani. Mi se pare atat de jenant…
Si am ajuns la 1 milion din trading la o luna de la lansare :D
how man how :)))))? nice
Pentru ca alde Ibarbo/Emenike & co. sunt cei care iti aduc victorii facile pentru o satisfactie de moment. Toti joaca de placere, dar e si mai placut cand castigi. Si ei aleg calea cea mai usora. Sunt si mai ieftini decat un Ronaldo/Ibra/Messi, plus ca nu te trage in jos handicapul cand dai de o echipa mai slaba ca a ta. Toti si-ar lua un Ibra la banii de Ibarbo, dar din lipsa de oportunitati, se multumesc cu jucatori mai slabi din viata reala, dar atat de OP intr-un joc mediocru.
Ah, si mai e un lucru. Atunci cand au in echipa super vedete, unii au tendinta sa se piarda in tentative de skilluri, incercari de fotbal spectacol, ca deh, trebuie sa arate ca au super jucatori. Si de cele mai multe ori, ies tristi din meci cand dau de un sarman cu non rares care stie sa joace ceva concret. Asa ca decat sa joace cu presiune, ca ii are pe toti aia mai buni si tot si-o fura de la orice copil, mai bine cu astia mai ieftini si viteji.
A mai avut cineva probleme cu Leaderboards in Seasons? Toate statisticile mi le arata cu 0 desi am vreo 40 de meciuri jucate deja. In *** imi arata leaderboardul, dar in Seasons nu apar pe el.
Da, si la mine e aceasta problema.
Ai perfecta dreptate. Dar oricum isi iau bataie in majoritatea timpului.(de la mine cel putin) Mi se par cei mai lame jucatori acestia…
---------- Post added 27-10-2014 at 12:34 ----------
Eu il am in atac pe Mandzukic care este o bestie cu un chemistry de finisher. Lovituri de cap, sange rece. Da, nu alearga ca un mustang in calduri but who cares? Nici in realitate nu se intampla asta…
Si echipele mele. In dreapta am banda de viteza, in stanga de posesie si tehnica. E foarte echilibrata tactica. :)
Attachment 235300
Attachment 235301
https://www.easports.com/fifa/ultima...pSLOGnLwsj:ps3
Deocamdata ma descurc destul de bine in div3 cu cei silver . Sa vedem in div2..:))
ce parere aveti de neymar? merita investitia ?
Aseara am dat de cea mai tare echipa,dar copilul din spatele controller-ului nu stia decat sa apese triunghi cat putea de tare si apoi fuga spre poarta.Casillas-Marcelo,Ramos,Pique,Alves-Neymar,Iniesta,Rodriguez,Bale-Messi,Ronaldo.De-abia l-am batut,cu 5-3.Habar n-avea sa joace...Ma intreb,cate sute de euro o fi bagat in echipa asta??:confused: De ce sa bagi bani reali?care mai este placerea si satisfactia de a-ti face echipa buna si de a castiga....??
Salut jucatori de UT15 ...
eu am invatat din 2014 ... cu cat ai echipa mai buna cu atat dai peste jucatori mai buni ... care cu 1-2 silveri, majoritatea non-rare si 1 gold te insira pe tot terenul
Sa fim seriosi, mai vine cate un exaltat ca tine, tinerel, pt care tot ce zboara se mananca, si iar avem "FIFA E REALITATE, JUR, AM VAZUT EU O FAZA CA IN VIATA REALA, BARA_BARA GOL!" .Jocul video genereaza sute si mii de faze pe durata lui de folosinta, se mai intampla sa existe unele care sa se regaseasca si in fotbalul real, cu exactitate, dar FIFA si PES NU SUNT SIMULATOARE, doar avioanele si masinutele ( mai sunt cateva mai noi) au simulatoare adevarate, cu mansa, pedale, elevatoare etc. Cand o sa ai tu un picior legat cu fir si din miscarea lui si a corpului tau o sa realizezi faza aia, o sa fie ca in realitate si o sa fie o simulare apropiata de realitate, pana atunci ai un script care se mai intersecteaza din cand in cand cu realitatea.
nu exista matchmaking dupa overall,poti da de la o echipa de bronz pana la una de gold
nu dai peste jucatori mai buni,ci exista un handicap in majoritatea meciurilor care de obicei avantajeaza echipa cu team overall mai mic
cumparati jucatori bronz de 42-45 ovr pentru rezerve,iti scade mult team overall si sansele sa fi victima unor ciurucuri de gold si silver
FIFA 15 Top Players on Ultimate Team - Futhead
asta e motivul de sunt scumpi codasii