-
astea sunt momentele bune sa-ti faci echipe, jucatorii si consumabilele au preturi mai mici! vine iarna stam in acasa, avem nevoie de contracte :))
am tot tras si eu pack-uri de vreo 250k ...si nimic deosebit. (de cand joc fifa15)
primul meu pack din 2015 a continut un IF, am zis wow gata norocul e cu mine..dupa care pauza lunga si hop REUS!...dupa reus pauza totala...mai incercam :)
-
Eu nu am încercat pachetele :) L-am luat în schimb pe Cuadrado cu 25k când acum ceva timp nu scădea sub 40k.
-
urmeaza Ronaldo TOTY, nu?:)))
-
-
as juca eu , dar nu sunt acasa, daca vrei, diseara..
---------- Post added 17-11-2014 at 12:31 ----------
ce ziceti, merita sa renunta la echipa asta:
https://www.easports.com/fifa/ultima...HDxpWjbHcX:360
si sa o fac pe aceasta?
BPL true FIFA 15 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead
nu prea vreau sa renunt la Doumbia...e genial...insa vreau sa joc cu Courtois in poarta...pentru ca dintre toti portarii pe care i-am intalnit...el si Neuer (de care nu am bani), m-au impresionat...
---------- Post added 17-11-2014 at 12:32 ----------
sau...de toti coins-ii pe care ii am sa il cumpar pe Neuer? :)...momentan joc cu Leno
-
invitatia e adresata pentru oricine
cand sunt online pe x1,primul care m-a contacteaza cu el joc
am doar 22k asa ca nu pot face wager cu urmatorul daca pierd
-
E marketul praf..... Sanchez Hunter.. costa acum 47k maxim ... eu am 3 bucati care i.am cumparat cu 67k si ii am la vanzare cu 75... de ieri pana acum a scazut 25 k ..... si.o mai revenii marketul?
-
in mod normal da, insa in 2 sapt..cam asa
---------- Post added 17-11-2014 at 14:40 ----------
dar sancez, nu cred sa mai creasca..sincer..comparand cu piata de anul trecut, ma refer la majoritatea jucatorilor..
-
Am cumpărat 2x Hazard aseara cu 315k , 308k . Astept sa crească pretul la 370k,380k sa ii vand :)) .
-
Am o presimtire ca o sa.mi iau o mare teapa....
-
-
Multumesc ca esti alaturi de mn:)).. si mai am si un James... care vad ca a scazut pretul cu 10k
-
am luat si eu tepe din'astea la viata mea... M-am apucat de echipa de BPL :)) este prea slaba cea de Serie A si Rusia
-
ce baieti sunteti , nu-mi dati si mie 100k sa-l cumpar pe Ramos?
-
-
Ti.l dau eu pe ramos... dar ala de la Dormund :))
-
eu credeam ca de ala zice :naughty::naughty::naughty:
-
El il vrea pe Sergio Ramos
-
eu l-am vandut pe Sancez cu 73.000 hunter ca sa il iau pe Di Maria .. acum 3 zile - azi trag tare la turnee sa il iau cu 50.000 inapoi :)) mai am doua turnee si il iau ..
eu zic ca daca mai baga astia pachete in continuu .... o sa ajunga toti jucatorii aproape gratis :)) daca nu mai baga pachete .. intr-o luna isi revin preturile
-