mda....ceva deosebit :)) asta e, raman deocamdata fan UK account in cazul asta :)
Printable View
mda....ceva deosebit :)) asta e, raman deocamdata fan UK account in cazul asta :)
La FIFA 16 începi UT pe contul de RO. :)
da...problema este ca in webapp nu mai vad clubul de pe uk ci pe cel nou cu zero! :)) ...
in companion app pe ios am clubul corect.
cred ca nici la capitolul asta EA nu sta prea bine...3 conturi, o consola, un ID...le face varza imediat!
LE: rezolvat...desi imi arata contul de UK, trebuie sa merg si pe "Change Persona" sa fac selectia si acolo, altfel...pauza..
Ce credeti,mai scad preturile pana de Craciun ca acum doua weekenduri??
Probail ca nu mai scad asa mult pana la pack-urile promotionale.
De Craciun trebuie sa fie ceva promotional ma gandesc...
În fiecare an preturile scad cu aproape 50% după 10-15 ianuarie
Level-ul si coinsii aia pt catalog (FCC) raman ! :) exact ce ramane si atunci cand treci de la FIfa14 la fifa15
Trebuie sa vedeti clipul asta. Acum mi s-a dat raspunsul la ultimele mele meciuri, si la plictiseala acumulata :)
https://www.youtube.com/watch?v=-Q6eWi4bwoc
Voi ce parere aveti? va bucura faptul ca se apara jocul pt voi, sau era mai interactiv cand detineai controlul apararii?
oare o sa fie ronaldo si messi in totw azi? daca ar fi asa s-ar ieftini instant toti ceilalti jucatori :evil:
Pe mine ma deranjează multe chestii. Faptul că se apara jocul pentru noi mi se pare exagerat. Mi se pare mai grav ca pt a putea ieși din apărare trebuie sa joci din prima fără pic de preluare. La fel de grav mi se pare și pressingul complet ireal cu 3-4 jucători deodată pe care îl fac unii. Așa că treaba asta dacă nu aș fi citit-o aici pe forum probabil ca nici nu as fi realizat-o.
În altă ordine de idei, Courtois merită? Eu îl am pe Lloris care e un circar.
pe mine m-a scos Lloris de multe ori
Nu numai că nu m-a scos, dar și-a dat autogoluri, a gafat crunt in nenumărate ocazii...
eu in BPL am mers pe De Gea - ieftin si ft bun .
e clar ca plansetele complete de la inceput ca : e grav ca e apararea pe manual au avut ecou si acum apararea e prea buna . ca sa nu se mai planga unii de scoruri de 5-7 etc .
marea majoritatea a oamenilor - 90% , nu stiu fifa si se enerveaza ca iau bataie tot timpul , si asta le provoaca pierderi celor de la EA se pare , asa ca au facut intr-un fel sa multumeasca oile - adica majoritarii in detrimentul minoritatii .
o sa se schimbe fifa de multe ori pana la sfarsit - nu e panica :)
sa ne pice la toti IF Ronaldo azi :))
apropo de ce am postat mai devreme....am inceput sa castig la pas cu cei care nu stiu inca ce inseamna noul patch :)
---------- Post added 10-12-2014 at 20:53 ----------
doi CR7 ST, deja cu bid de 15 mil :)) norocosii
Jordi Alba sau Marcelo ? :D
Vreau sa fac squad-ul asta http://www.futhead.com/15/squads/11936177/ dar nu stiu pe care sa cumpar pe postul de LB .
cred ca ti-i permiti pe ambi..de ce nu ii incerci?