Da , castigat sambata la pack .
Printable View
Da , castigat sambata la pack .
Cate packuri tragi pe zi?
Depinde de cati coins am :)) .
De sambata pana azi , maxim 300k-400k am cheltuit pe pack-uri .(cu tot cu ce am vandut din pack)
Intrebare intrebatoare: am transfer listul plin, 40 sloturi. Jumatate din jucatori s-au vandut si as vrea sa-i scot de acolo ca sa eliberez locurile pentru altii. Porcaria e ca azi n-ajung foarte rapid la Xbox... De pe webapp ii vad doar ca nu-i pot manevra, e vreo alta metoda sa golesc TL?
Ma gandeam sa trag niste pachete si mi-e frica sa nu prind vreo dublura pe care sa fiu nevoit s-o vand la quick sell din cauza de TL plin...
Doar de pe consola poti da remove .
exact! nu fa prostia sa fi nevoit sa dai la quick sell o dublura valoroasa :)
Vreau sa il cumpar si eu pe Hazard si Aguero pe PS4. Dar costa Hazard 500k si Aguero se invarte pe undeva pe la 400k-450k Am bani de ei dar parca nu vreau sa dau atat, Voi la ce pret ziceti ca se merita sa ii cumpar ?
Haha :)))
Din 100k mi-a picat Auba IF , De Gea UP ,Sturridge .
am 2.500.000 plus 2 echipe bunicele acum dar tot nu ma indur sa dau pe packuri :)
stai sa il iau pe griezmann Sif 85 , Aguero 87 si Neymar 87 - pt astia imi trebuie cam 3.500.000 , deci inca 1.000.000 si dupa promit ca ma ocup de packuri si eu :) ca sa nu te mai las sa te umflii singur pe aici Cristii :))
mai asteapta , o sa scada preturile la jucatorii care au primit UP .
ma gandeam sa mai astept , dar diseara la TOTW sper sa scada puternic sa iau macar 2 din ei si la 3 lea sa il iau spre weekend .
ce zici , care e parerea ta - diseara scad mult dupa TOTW ? ca eu asta astept :) am vandut dimineata Aguero 86 si Neymar 86 , ca sa astept sa dau lovitura diseara :D
----
cristii - si sfatul meu e sa nu il vinzi vreo 2 saptamani pe nici unul din Aubmyang St :) sti dc nu ? :)
Imi vand echipa de bundesliga si pe suarez, o sa am cam 2 mil coins, intrebarea este: sa il iau pe ibra si sa deschid pachete de restul, sau sa iau pachete de toti? :))
Eu zic sa deschizi de toti banii pack uri la ce TOTW se anunta . MESSI TIF , GOTZE IF si MULLER SIF
L am luat pe De Bruyne cu 315k. Mai am 700k. Daca o sa fie gotze if cred ca ii sparg pe pack uri. Din 100 de pack uri, o pica:)
Nu m-as baga la alea de 100. Mi-e cam frica:) Cand baga TOTW? Cand se anunta jucatorii?
de la 20:00. Asta e echipa...