2 meciuri ? Sa fie al meu sa imi pot da cu parerea . :))
Printable View
2 meciuri ? Sa fie al meu sa imi pot da cu parerea . :))
no..eu cred ca am un nivel de joc suficient ca sa imi pot da seama ce poate un jucator in doua meciuri...
Asta cu cardurile alea de 10+ e cea mai enervanta chestie, dai de cate un robot care isi da +10 la toti si se crede mare jucator :))
Thread-ul asta ar trebui sa se cheme: FIFA 15 - Ultimate Team [emoji1]
Daca asta jucam majoritatea , despre ce ai vrea sa se vorbească ?
Iar a început să mă dispere modul UT, am ajuns în divizia a doua şi am adversari numai echipe cu Ronaldo, Bale, Neymar şi aşa mai departe, cel mai mult mă deranjează că se joacă cu exploit şi nu am ce să le fac, de cele mai multe ori i-au gol din pasă scurtă în careu, urcă pe bandă până la careul mic unde dă pasă şi mingea se duce fix la adversar, deşi mingea trece pe lângă jucători mei care zici că nu există. Attachment 244375
Asta este echipa mea, nu am bani de alta şi nici nu sunt prea inspirat la trading să fac mulţi bani, nici nu stiu dacă mai are rost să continui.
Pai fa ti o echipa cu 100 chemistry.Din echipa ta doar 4-5 jucatori sunt buni.
Fa din italia daca tot ai cativa jucatori, cu Pogba, Vidal, Tevez, Cuadrado...
Si oricum daca i lasi sa ajunga pana la careul mic sa dea pasa scurta, nu prea conteaza ce echipa ai ca tot o sa iei goluri.
Intre 19.45 si 20 nu pica IF -uri, nu?
Rup azi astia de la EA. HOMBRE del PARTIDO :))
Primul meu pack bunicel. Scuzati calitatea, dar a trebuit sa fac poza cu cea mai mica rezolutie ca sa pun poza...
E full piata in 30 min... Daca iau 30k e bn:)
eu am spart 600.000 si mi-a picat doar un IF venezuelean din mexic - quick buy - 10.000 si salut :)
mai sunt si seri proaste :)
Eu am spart 2 milioane si mi-a picat dost si toulalan...
imi pare rau cristi .. mai sunt si seri proaste .. ribery sau hummles sau rooney meritau sunt intre 4 si 8 milioane ..
eu mi-am tinut cateva sute de mii pt maine pt pachetele alea mai ok care de obicei le baga a doua zi ,, poate am mai mare noroc ..
Nu e panica CGX , ii facem la loc din trading :))) .
mie imi pare rau ca am zis ca trag de 150.000 si nu m-am abtinut si am tras de 600.000 cand am vazut ca erau 3 jucatori de 4 -8.000.000 bucata .
dar corect - ne revenim din trading si poate avem noroc data viitoare :)
Nu mi-a picat nimeni, nu mai deschid packs o vreme, vreau sa strang coins pentru IF - Nainggolan, IF Guarin, IF Vidal, Figo, Pires si Zola/Vieri. :))
jnku deci te pensionezi de la pack-uri ? :)
sa iti organizam un pack de retragere ceva :))